Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem unalmas már ez?

Figyelt kérdés
Csak én unom, hogy mindenki rinyál azért, mert még nem vesztette el a szüzességét? Tudjátok odaadom az én összes szexuális emlékemet meg minden lányt hozzátok küldök aki szeretne tőlem valamit testileg, ha bemutattok egynek akivel egymásba szeretünk és komoly kapcsolatot lehet vele kezdeni. unom már, hogy még a szüzek is csak a szexen agyanlnak...
2012. júl. 7. 23:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
taníts mester és én vedelem a szavaidat
2012. júl. 7. 23:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem unalmas. Hanem frusztráló. Egy szűz srác, 20-on túlról.
2012. júl. 7. 23:04
 3/9 anonim ***** válasza:

de unalmas. nem a szexen kellene agyalni, hanem a szerelmet keresni. a szüzesség elvesztése az meg vele járna...

de ezt nem igazán lehet meglátni tapasztalat nélkül véleményem szerint.

2012. júl. 7. 23:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Na hallod, ma épp az járt a fejemben miközben hazafelé tartottam egy rosszul sikerült randiról, hogy az elkövetkezőkben általam "megszerezhető" (micsoda degradáló kifejezés..) hölgyek 80%-át szívesen elcserélném egyre aki tényleg normális...

Pedig egyáltalán nem magasak az igényeim.

Na de mindegy, nem megyünk inni? :D

2012. júl. 7. 23:12
 5/9 A kérdező kommentje:

Valahogy én is így vagyok.

Ihatunk valamit, rámférne :D

2012. júl. 7. 23:13
 6/9 anonim ***** válasza:

egyetértek kérdező, viszon őket is meg tudom érteni, ha te is szűz lennél huszonévesen vszínűleg azon járna az eszed, nem a szerelmen, tod az ösztönök meg a hormonok...

hál istennek, nekem jelenleg egyikkel sincs bajom, minden megvan ami kell :P

2012. júl. 7. 23:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Én max. üdítőt, mert bárhova kimozdulok kocsival vagy motorral kell mennem a kiváló tömegközlekedés miatt. Ma már jártam Győrben, de így utólag belegondolva jobb lett volna ha itthon maradok, nem igazán jött be a leányzó. :)
2012. júl. 7. 23:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezt egy magadfajta, "akármikor szerzek jó csajt" típusú fiú mégis hogyan is érthetné meg?!

Tudod hány éve vágytam én már rendes párkapcsolatra, aztán végül már csak annyi igényem lett, hogy legalább dughassak egyszer az életemben végre valahára. Na így válunk mi szexéhes állatottá idővel.

2012. júl. 7. 23:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem szerzek akármikor jó csajt, egyszerűen csak nem a szex miatt keresek nőt.
2012. júl. 8. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!