Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt ilyen pasi?

Figyelt kérdés

nem ismerkedni akarok, csak kérdezem :D

-vicces

-szeret olvasni

-nézi=nézte valamelyiket ezek közül: how i met your mother, friends, showder klub, two and a half man

- 18-25 között

2012. aug. 19. 22:45
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
és köszönöm a normálisakat :P
2012. aug. 20. 11:24
 32/33 anonim ***** válasza:
Szerintem van humorom, de hogy vicces vagyok-e, azt nem kommentálnám :) Remélem. Szeretek olvasni és sorozatokat is rendszeresen nézek, az említetteket is többek között. Most nem sorolnám fel, miket ajánlanék még, mert nem kérdezted, de a Jóbarátokat még gyerekként néztem, és többször is vissza, ha odakapcsoltam, szerintem örök klasszikus. Az olyanokon lepődök meg, hogy valaki kiírja, hogy ajánlja mindenkinek a Halálsoront, most nézte meg. 25 évesen... 22/F
2012. szept. 23. 22:10
 33/33 anonim ***** válasza:

Azt a jer'beRózsám :DD

olvasni.. nos, szoktam, de nem viszem túlzásba. Ink. könyvet írok, az izgalmasabb :D

H.i.m.Y.m. néztem, de végül beleuntam :D

én már egy vén csataló vagyok, 2 ugyan oylan számból áll az életévem, ami nagyobb, mint 1, de kisebb mint 3.

Overall: a kritériumoknak nagyrészt megfelelek :D a többi részletkérdés ^^

2013. ápr. 27. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!