Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell 16 évesen pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell 16 évesen pasi?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és a barátnőim nem szállnak le rólam, hogy még sosem volt pasim. Próbálnak keresni nekem, az egyik fel akar rakni egy társkereső oldalra. Miért kell, hogy 16 évesen pasija legyen az embernek?

2012. aug. 19. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Az emberek ilyenek,ajánlgatják a jó dolgokat,szinte rád erőszakolják,velem is ezt csinálták éveken át.Olyan mint amikor drogot akarnak kipróbáltatni veled vagy alkoholt:"Gyere próbáld ki ettől boldog leszel".
2012. aug. 19. 18:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem kell.Nekem se volt akkor még és engem is piszkáltak ezzel.:D Pedig lehetett volna,de nekem nem ment,egyéb okok miatt.Úgy nem akartam senkit,hogy nem érzek semmit iránta.Aztán 18évesen lett,együtt is voltunk több mint 2évig.:)

Mond meg a barátnőidnek,hogy hagyjanak ezzel,majd lesz valakid ha eljön az ideje.:)

2012. aug. 19. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem mindenki érik egyforma gyorsan.

Mondd meg, hogy hagyjanak békén, és nézegesd magad a fiúkat. Egy évvel idősebbeket...

2012. aug. 19. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Pont az, hogy a kérdező tűnik érettebbnek, míg a barátnői elég gyerekesek. Az oviban játszottunk ilyet anno. 27F
2012. aug. 19. 18:59
 5/5 anonim ***** válasza:

szexelni meg ilyenek, tudod a szerelem marha jó tud lenni ha beteljesül bár még ilyet nem igen tapasztaltam :/ de majd!

f19

2012. aug. 19. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!