Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön az ilyen felsőtest?
2012. aug. 18. 19:52
2/35 anonim válasza:
Be. A barátomé is ilyen, cuki és vonzó is egyben. :-)
4/35 A kérdező kommentje:
még annyi hogy nem vagyok valami barna bőrű
előző, mi a vicc?
2012. aug. 18. 19:58
6/35 anonim válasza:
végül is be, legalább nem túl szőrös, minél fehérebb, annál jobb 21L
7/35 A kérdező kommentje:
hát csak kíváncsi vagyok mennyire jön be a lányoknak.
de nemtom pontosan mire gondolsz
2012. aug. 18. 20:04
8/35 anonim válasza:
5-ös, az agymenés a véredben van? :D Ne akard mindennek megtudni a miértjét. Néha jobban jársz és gyakran sok hülyeségtől megkíméled magad. ;D
9/35 anonim válasza:
Cuki. :) Ha gyúrsz egy kicsit hasra, akkor még szexibb lesz, de így is jó. :D
10/35 anonim válasza:
Nincs vele gond, normális felsőtested van. Nekem nem jön be, de nem mondom, hogy rossz vagy valami.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!