Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt ilyen pasi?

Figyelt kérdés

nem ismerkedni akarok, csak kérdezem :D

-vicces

-szeret olvasni

-nézi=nézte valamelyiket ezek közül: how i met your mother, friends, showder klub, two and a half man

- 18-25 között

2012. aug. 19. 22:45
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
17 :)
2012. aug. 19. 23:56
 22/33 anonim válasza:
Akárki, akármit mond de az Így jártam anyátokkal világ legjobb sorozata , már láttam az összes részt vagy 3-szor , de akkor sem lehet megunni . Két pasi meg egy kicsi is elég jó azt is többször láttam , de viszont szerintem a jóbarátok nagyon unalmas .
2012. aug. 20. 00:15
 23/33 A kérdező kommentje:

hát azért az így jártam anyátokkal eléggé a jóbarátokról lett koppintva, bár jobb nála :D

de a jóbarátko is jó, főleg chandler :D

2012. aug. 20. 00:38
 24/33 anonim válasza:
Hát lehet hogy 10 éve jó volt , de most már elégé gyenge a többi vígjáték sorozathoz képest .
2012. aug. 20. 01:06
 25/33 anonim ***** válasza:
Már válaszolta valaki, hogy van. Most akkor ennyi? Nem mentek randizni?
2012. aug. 20. 01:29
 26/33 anonim ***** válasza:
a haverom ilyen, bár nem tudom róla, hogy szeretne olvasni, ami érdekli azt biztos elolvasná, de nem tart könyveket, nem érdekli különösebben
2012. aug. 20. 01:51
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

A Jobaratok a sitcom-ok teruleten anno igencsak uttoro sorozatnak szamitott, szoval mondhatni, hogy a ma lathato sitcomok nagy resze a Jobaratok koponyegebol bujt ki.

Ilyen forman nekem regota a kedvenc sitcomom, legalabb negyszer lattam az osszes evadot.

Viszont a felsorolasbol szamomra nagyon hianyzik a The Big Bang Theory... a most futo sorozatok kozul szerintem az egyik legjobb.

A Modern Family sem rossz, meg nekem ujabban a Louie is tetszik, ami mondjuk nem szituacios komedia, es kicsit mar at is csuszik a szerzoi filmek kategoriajaba (amivel mondjuk szinten gyakorlatilag egyedulallot es ujat hoz letre a televizios sorozatok kozott).

A Showder Klub-bal kapcsolatban az az erzesem, hogy kezd kifaradni, gyakorlatilag a Bodocson meg a Kohalmin kivul nem nagyon tud mar senki sem erdekeset villantani.

(Igen, filmb*zi vagyok. Nincs eletem. Vagy a film lesz az eletem?)

2012. aug. 20. 01:52
 28/33 anonim ***** válasza:

Hatodik válaszoló vagyok:

2 horror könyvet tudok ajánlani Clive Barker: A vér könyve és Frank Peretti: Az Eskü

jó sorozat? Azok a 70-es évek show, Agymenők, Jóbarátok...

2012. aug. 20. 10:11
 29/33 anonim ***** válasza:

hát a humorom egyedi bizonyos körökben kiváló máshol meg én vagyok a poéngyilkos

szeretek olvasni(csak ritkán tudok) most épp Kardok Viharat olvasom emellett kepregeny és manga bzi vagyok.

a showder klubbot és a charlie sheenest nem szeretem amúgy szinte minden.

9gag függő vagyok

és foglalt

22/f

2012. aug. 20. 10:20
 30/33 A kérdező kommentje:

köszi :) agymenőket azért nem írtam bele mert azt jelenleg nem nézem :D

hát nemtudom, én egy éve néztem meg a jóbarátokat és nekem most is tetszett :)

6. a jóbarátokat is felsoroltam

2012. aug. 20. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!