Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiány?
Figyelt kérdés
Mások azt mondják jól nézek ki, van pár srác akiről tudom is h járnának velem..ha bulizni megyek mindig rengeteg fiú van körülöttem, de én mégse érzem magam ' jó csajnak ' :/ miért lehet ez?tényleg önbizalomhiányom van? 20/L2012. aug. 19. 17:29
1/8 anonim válasza:
igen az.
ezt egy kicsit félre kéne tenned és belemenni egy ismerkedésbe.
3/8 A kérdező kommentje:
:S
2012. aug. 19. 17:40
4/8 anonim válasza:
Hát igen én is így vagyok vele
20 f
5/8 anonim válasza:
én mondjuk pasi vagyok, de én se tudok mit tenni vele, pedig állítólag én is jól nézeki, és engem is rengeteg csaj vesz körül ha kint vagyok, de olyan csúnyának érzem magam az emberek között. meg olyan feszült is vagyok. pedig mosolygok sokat.
6/8 A kérdező kommentje:
utolsó, küldesz képet?:)
2012. aug. 19. 17:49
7/8 Truedavidov válasza:
A megoldás:ne gondolj rá.
Sokan ezér isznak buliban meg ilyen helyen mert akkor nem kell ezen agyalni.
Nem kell magad jó csajnak érezni ahhoz hogy találj rendes hapsit magadnak.
Különben ki a jó csaj?
Erre erre 100-an legalább 50-en féle választ adnának,mindenkinek más jön be.Felejstd el az egészet, vagy aki vagy pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!