Miért vagyok ilyen?
Egyszerűen nem tudom elkezdeni egy olyan lánnyal a beszélgetést aki tetszik nekem sem élőben, sem Facebookon, de nem tudom megérteni, hogy miért. Nem tudok eljutni addig sem, hogy szia, vagy valami, de ha addig valami nagy csoda folytán eljutnék onnantól általában elég könnyen folyik a beszélgetés. Külsőre szerintem teljesen átlagos vagyok, de valamitől félek, hogy a lány nem szeretne velem beszélgetni, vagy zavarom. Ha valaki tudna segíteni, hogy mitől van ez azt nagyon megköszönném. 15/F
Tudom, hogy ma már 1x feltettem ezt a kérdést, de csak 1 választ kaptam rá és szeretném ha többen segítenének.
ba***sz?! o.O Na figyi..ne parázz biztos nem zavarod. A lányok többsége örül ha 1 fiúval beszélhet. De a lányok is így vannak ezzel(azaz én is így vagyok hogy amelyik fiú tetszik nekem azzal képtelen vagyok rendesen beszélni..vagy ha beszélünk is mindig mondok valami nehezen érthető vagy gáz dolgot)..De..EGYSZER ÉLÜNK,úgyhogy hajrá..csak kérdezd meg hogy mi érdekli meg minden miután már túljutottatok a szián ;)
15/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!