Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Elképzelhetőnek tartjátok azt a szituációt, hogy nem mertek kezdeményezni egy lánynál, nőnél, mert túl szépnek tartjátok?
ja mindennapos de ha egy társaságba ismerek meg egy modell külsejű csajt és látom rajta hogy nem harap akkor egye fene el akarom csábítani :D
f18
régebben volt ilyen. most már nincs, szerencsére.
öregszem úgy látszik - mégis van előnye:)
(na jó, azért mondjuk Claudia Schiffernél nem biztos, hogy elsőre megszólalnék:)) - bocs, nekem még ő volt a tiniideálom koromból fakadóan:)
Köszönöm a válaszokat!
Tegnap volt kinn egy kérdés, egy lány tette föl. Netes ismerkedés, sok-sok beszélgetés, majd képcsere. És a fiú azóta nem ír neki.
A lányon érezni, hogy tisztában van a külsejével, tehát tudja magáról, hogy jó nő. Erre persze mindenki leribancozta, meg azt mondták, hogy biztos nem tetszik a srácnak.
Azért egy nő általában tudja magáról, hogy milyenek az esélyei...és nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a srác megijedt tőle. Persze sokkal könnyebb valakit lek*rvázni, mint elismerni, hogy valóban szép.
Szóval ideges lettem a válaszokat látva, azért is tettem föl a kérdést. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!