Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor érinthezem, szagolhatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor érinthezem, szagolhatom már végre meg egy lány lábát, talpát, cipőjét vagy zokniját?

Figyelt kérdés

2012. aug. 18. 20:15
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
#29 - Nem volt még. Képtelen vagyok ismerkedni. (A kérdező. Tényleg.)
2013. jún. 18. 20:02
 32/33 anonim ***** válasza:

Olvastam már a gyakorin, hogy egy pasas itt gyűjtötte be tinédzser lányok bugyogóját szagolgatás céljából. Ledumálták privátban, a csaj küldte a bugyingót, a pasi meg az árát (!). Így kerestek zsebpénzt a tinilányok.

Lehet, hogy meg lehetne ezt játszani zoknival is? Bár gondolom, úgy nem poén neked, ha nincs benne láb.

Fú, nem tudom, attól tartok, hogy a nők jelentős része ezt perverznek tartja, nekem se jönne be őszintén szólva. De lehet, hogy van olyan nő, akinek meg igen. Végül is miért ne lenne?

2014. dec. 3. 23:21
 33/33 anonim ***** válasza:

Most láttam csak, hogy írtál, így most válaszolok:

Nálam ez nem opció, már csak azért sem, mert mindig le vagyok égve anyagilag. Itt voltak kérdéseim, két személyre emlékszek akik küldtek képet az általam keresett cipőkről, de egyből sem lett adásvétel. Próbáltam már netes hirdetéssel, szinte csak a "mamacipőkkel" találtak meg emberek, az meg számomra nem vonzó. A célcsoport, azaz a fiatal, tizen-huszonéves lányok nem találtak meg, pedig az a korosztály hordja azokat a lábbeliket, amiket imádok.

Ha valaki bevállalná, hogy a lábát szagolhassam személyesen, akkor egy nem csillagászati összeggel meg tudnám hálálni, valahogy összeszedném. Ja ez sem jött be. Az az egy személy, aki benne lett volna, amint aktuális lett a kérdés, azonnal eltűnt. (A kérdező voltam.)

2015. jan. 22. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!