Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jöhet szóba egy fiú-lány barátságban?
Ilyeneket szokott írni/mondani nekem haverom, hogy "most már sokkal jobban nézek ki, biztos bejönnék neked", "más barátaid biztos nem néznek ki olyan jól, mint én".
Ritkán tudunk találkozni, de multkor elmentem hozzá és filmeztünk, mindketten elaludtunk és arra ébredtem fel, hogy fogja a kezem. Úgy voltam vele, hogy mélyen alszik, de másik haverom, meg bnőim szerint igenis ébren volt.
Engem nem zavart, hogy így aludtunk, csak hol a csajozásáról beszél, hol meg akar győzni engem arról, hogy bejön nekem stb., szóval nem tudok rajta kiigazodni. :S
Nem azért agyalgok rajta, mert többet érzek. Úgy mentem oda hozzá, mint barát, csak azért merült fel bennem ez a kérdés, mert magához képest ez fura volt tőle.
De amúgy csak arra tudtam gondolni, hogy az egojának van erre inkább szüksége.
Nekem annó ezt javasolták. Mondjuk én alapból többet akartam mint barátság, de így -és hasonlóan- közeledtem felé, és azóta lassan 6 hónapja együtt vagyunk:)) imádom♥. Ja igen a tanács:
/TEHÁT HA rá ismersz a leírtak alapján, akkor ő sem csak barátként tekint rád/
-Problémádra a megoldás, hogy kezdj el úgy viselkedni, hogy a tetteid beszéljenek helyetted, nem kell elmondani semmit, nézz hosszan a szemébe, míg zavarba nem jön, bókolj neki, míg el nem pirul
-mond meg neki, hogy mi lenne ha többet találkoznátok, és többször elmennétek ide-oda.
Olyankor próbálj hozzá közeledni, közel ülni hozzá, számára félreérthető dolgokat tenni és ha látod rajta hogy benne van akkor nyert az ügy.
-Előszöris: próbálj minél többet találkozni vele! Már az is árulkodó lehet, ha elkezded jobban keresni a társaságát. Ha valóban érdekel, akkor talán magától is észre fogja venni, elvégre a nők ehhez eléggé értenek (szerintem :)). Persze, lehet aprókat bókolni, ha épp adja magát a szituáció, persze nem izzadtságszagúan.
Rendben köszi a véleményeket! :)
Amúgy valamelyik nap egy közös ismerősünknek azt írta, hogy 100%-ig biztos benne, hogy bejön nekem, de ő nem fogja feszegetni ezt a témát, majd én mondom, ha akarom.
Akkor már csak az a kérdés, hogy ha úgymond "rájött", hogy bejön nekem, elhívott magához, másnap pedig furcsán érezte magát, hogy ott voltam az ágyában és nem feküdt le velem. Ha tudta, hogy ilyet ne várjon tőlem, akkor miért akart látni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!