Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érinthezem, szagolhatom már végre meg egy lány lábát, talpát, cipőjét vagy zokniját?
Figyelt kérdés
2012. aug. 18. 20:15
22/33 anonim 

válasza:

Szerintem ebben nincs semmi rossz vagy beteges én is oda vagyok a szép női lábakért, de nem egyszerű közölni mindezt a csajokkal, viszont ritka, de van olyan lány is, aki nemcsak eltűri ezt, hanem még szereti is. Bár, eddig még nem találkoztam ilyen lánnyal személyesen. Nem terveztem házasodni, de ha találnék egy ilyen lányt, elvenném. :D
23/33 anonim 

válasza:

Mi a fene? Komolyan azt hiszed, hogy ez olyan hétköznapi kérés, hogy szaglászhasd nők lábát? Ne legyél már ennyire kretén....az, hogy valakinek a párja megpuszilgatja a lábát, ahogyan más testrészeit is az aranyos, meg minden, de ha te odajönnél hozzám vagy bármelyik normális lányhoz, hogy tapizni akarod a lábamat, meg szagolgatni, hát 1. Megijednék tőled...2. Mégis miért vagy ilyen idióta, hogy azt hiszed, ez nekünk élvezet? Lehet találsz olyan lányt aki ezt megtűri mert szeret, de ő sem fogja élvezni....el nem tudom képzelni hogy a lábfétis hogyan alakul ki az emberekben....beteg állatok.....
24/33 anonim 

válasza:

Felőlem az enyém szagolgathatnád, de abban szerintem nem lenne köszönet.. Valamiért nagyon büdös szokott lenni cipő viselése után.. :S
18/L
25/33 anonim 

válasza:

#24 mi lenne ha azt mondanám, hogy pont ez lenne a lényege? :D
27/33 anonim 

válasza:

Együtt érzek veled, minden vágyam nekem is egy olyan barátnő, aki szeretné, ha puszilgatnám a lábát..
28/33 anonim 

válasza:

Vegyetek Pálpusztai sajtot, annak is eléggé láb szaga van :)
30/33 anonim válasza:
Szimplán feküdj el az utcán és az arra járó nők lábaid gyorsan szagolgasd meg csak ne feltűnően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!