Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok rólam? (kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok rólam? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2012. aug. 17. 22:08
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
32%

Na ne viccelj:‘D most szórakozol?xD igy estefele nem valami jó kép. ha érted..

[link]

2012. aug. 17. 23:44
 22/40 anonim ***** válasza:

sztem szép vagy, igaz egy kis szolid smink jó lenne, ha hunyorítok, és csak az arc formáját látom, a bőr tónusait nem, akkor azt mondom nagyon bejövős, ezért mondom a sminket, mert sztem csiszolatlan gyémánt, am a hajad és az alakod nagyon szép

de mindezt egy kép alapján szűrtem le, uh sose lehet tudni

2012. aug. 18. 01:42
 23/40 anonim ***** válasza:
ja és sztem nem szabadulj meg a fekete hajtól, bár nekem az a zsánerem világos bőr mellett :D
2012. aug. 18. 01:45
 24/40 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, h szereted Londont..:)

Illetve ezt látom.

Gondolni azt gondolom, h valahol mintha láttam volna ezt a képet, vagy téged! Esetleg valami társkereső oldalon?

Amúgy a véleményem a külsődről:

Nagyon szép az arcod, testtel is minden rendben van, se nem túl sovány, se nem túl kövér. Ez még így is látszik, h csak a fele van a képen. Az arckifejezésről annyi, h tényleg jobb lenne egy aprócska mosoly is, bár nekem így is tetszenél, mivel imádom az ilyen félénk, szomorkás lányokat! Olyan kis ölelgetni valók :) De tényleg!

2012. aug. 18. 09:15
 25/40 anonim ***** válasza:
Megnéznélek egy mosolygós képen, kicsit szomorúnak tűnsz. Valami baj van?
2012. aug. 18. 13:56
 26/40 anonim ***** válasza:
25%

ne haragudj meg, azért, amit most mondok, de beszegődhetnél mellé:

[link]

2012. aug. 19. 15:36
 27/40 anonim ***** válasza:
Csinos fiatal lány vagy. Igényes vagy magadra ez látszik a hajadból is. Viszont egy kicsit többet is mehetnél napra, mert egy kicsit sápadt vagy
2012. aug. 19. 15:39
 28/40 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon szép lány vagy :)

de ha ráérsz egy mosolygós képet is feldobhatnál nekünk ;)

2012. aug. 19. 15:40
 29/40 anonim ***** válasza:

hát nem néznélek meg az utcán,elsősorban azért mert nincs kisugárzásod.amugy meg szép a bőröd,a hajad,a tested :D

az arcodat nem tudom komentálni,mivel nagyon eltorzittod az arckifejezéseddel.....a semmibe bámulsz,és nagyon élet untanak tünsz.

2012. aug. 19. 15:46
 30/40 anonim ***** válasza:
0%
kancsal vagy?
2012. aug. 19. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!