Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ne viccelj:‘D most szórakozol?xD igy estefele nem valami jó kép. ha érted..
sztem szép vagy, igaz egy kis szolid smink jó lenne, ha hunyorítok, és csak az arc formáját látom, a bőr tónusait nem, akkor azt mondom nagyon bejövős, ezért mondom a sminket, mert sztem csiszolatlan gyémánt, am a hajad és az alakod nagyon szép
de mindezt egy kép alapján szűrtem le, uh sose lehet tudni
Azt gondolom, h szereted Londont..:)
Illetve ezt látom.
Gondolni azt gondolom, h valahol mintha láttam volna ezt a képet, vagy téged! Esetleg valami társkereső oldalon?
Amúgy a véleményem a külsődről:
Nagyon szép az arcod, testtel is minden rendben van, se nem túl sovány, se nem túl kövér. Ez még így is látszik, h csak a fele van a képen. Az arckifejezésről annyi, h tényleg jobb lenne egy aprócska mosoly is, bár nekem így is tetszenél, mivel imádom az ilyen félénk, szomorkás lányokat! Olyan kis ölelgetni valók :) De tényleg!
ne haragudj meg, azért, amit most mondok, de beszegődhetnél mellé:
szerintem nagyon szép lány vagy :)
de ha ráérsz egy mosolygós képet is feldobhatnál nekünk ;)
hát nem néznélek meg az utcán,elsősorban azért mert nincs kisugárzásod.amugy meg szép a bőröd,a hajad,a tested :D
az arcodat nem tudom komentálni,mivel nagyon eltorzittod az arckifejezéseddel.....a semmibe bámulsz,és nagyon élet untanak tünsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!