Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok rólam? (kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok rólam? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2012. aug. 17. 22:08
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
unod a banánt?
2012. aug. 17. 22:15
 12/40 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép vagy,nekem tetszel.:D

Szép az arcod,és az alakod is jó.

19/F

2012. aug. 17. 22:17
 13/40 anonim ***** válasza:
94%
Nincs onbizalmad..nem vagy csunya de latszik nem tudod megjobban kiemelni ami szep magadon..tul feher a borod ahoz a fekete hajszinhez:) en valami vilagosabbatvalasztanek es kis pirosito.. a szad az gyonyoru a szemed is szep szinu.Ui. en nekem sem all jol a fekete sot a kedvenc hajszinem de hiaba ha nem all jol hat nem all jol:(
2012. aug. 17. 22:21
 14/40 anonim ***** válasza:
Valaki írta, hogy 5/10... szerintem inkább 7 az az 5, de az is azért 7 mert tényleg nem mosolyogsz. :)
2012. aug. 17. 22:25
 15/40 anonim ***** válasza:

én az arcodon félelmet látok valamiért.

de a szemed szép nagyon.

és a melleid is fajinak.

szűz vagy-e?

2012. aug. 17. 22:28
 16/40 jin ***** válasza:
76%
Hmm,azt hogy egy hamvasztott hulla jobban tartja magát .Amikor megnyitotta úgy megijedtem ,hogy leejtettem a telefonom...
2012. aug. 17. 22:29
 17/40 anonim ***** válasza:
Cuki
2012. aug. 17. 22:31
 18/40 anonim ***** válasza:

Szerintem is jól nézel ki, tényleg csak annyi a baj, hogy kicsit szomorúnak tűnsz a képen.

29/f

2012. aug. 17. 22:36
 19/40 HalkHogen ***** válasza:
90%

Miért kell mindig mosolyogni? Múltkor elmentem a fodrászhoz, egyből azt kérdezte, szomorú vagyok-e, hisz nem mosolygok. Ez iszonyat nagy baromság. Vannak, akik kevesebbet mosolyognak másoknál. De ha valaki nem mosolyog, attól még nem feltétlenül szomorú, életunt vqgy ilyesmi. Ennyi. De úgy látszik, vannak, akiknek magas ez a belátás. És különben is, ahogy Frank S. Atöbbi mondta: A mosolygástól megfájdul az arcom. :-)

Hogy válaszoljak is végre: átlagos arc és test. Magyarán (hisz végső soron mégiscsak ez érdekel, ha nem tévedek, kedves kérdező): a dugható kategóriába sorollak. :-)

2012. aug. 17. 22:56
 20/40 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszel,de ez izlés kérdése...szerintem egy nagyon jó indulatú 7,5-ös vagy egy 10-esen
2012. aug. 17. 23:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!