Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/40 anonim válasza:
őszinte leszek: ROBOTFEJED VAN!!! Nem vagy szép, NEKEM nem jössz be, mert egyáltalán nem vagy csinos,és az arcod nagyon ronda!!
32/40 anonim válasza:
Tök jó csaj vagy. Csak olyan szomorúak a szemeid.
33/40 anonim válasza:
nagyon nagy bizonytalanságot sugalsz...
34/40 anonim válasza:
van valami benned ami magával ragadó :)
nekem tetszenek nagyon a szemeid :) arcod is szép
35/40 anonim válasza:
nekem is bejössz úgy 8/10 adnék
36/40 anonim válasza:
Aranyos lánynak tűnsz,de ritka előnytelen ez a fotó dobj már egy mosolygós képet is fel! 21/L
37/40 anonim válasza:
nagyon-nagyon szép vagy!Bárcsak én is ilyen csini és szép lennék.Mindened jó és tetszik.:) 14/L
38/40 anonim válasza:
Ülnél bele az ölembe,jó csaj vagy.:P
40/40 anonim válasza:
Csinos nő vagy. Persze jobb lenne, ha mosolyognál, de sokan vannak, akik a mindennapokban mosolyognak, de nagyon hivatalosak a képeken. Tetszik a hajad és a szemed.
Egyébként meg, ha elfogadod magad, a kisugárzásod miatt vonzóbb leszel az emberek szemében.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!