Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki nem disznónak születik?
Csak szexet akarnak, kihasználni, vagy bármikor megcsalnák a másikat vagy ösztönlényekké válnak ha rájuk mászik egy szutyok némber, ha megtetszik valaki csak úgy rámozdulnak :/.
Még az a pár viszonylag normális is ilyen akiket rendkívüli férfinak nevezék.
Vagy csak a testem kell egy férfinak vagy csak a lelkem. Nem volt még barátom, hogyan érezzem így, hogy alkalmas vagyok egy kapcsolatra ha sosem akarják a testem és a lelkem egyszerre vagy olyanok akihez képtelen lennék vonzódni vagy lelkileg nem illünk össze.
Miért nem képesek emberként, nőként, barátnőjelöltként nézni rám egyszerre?
21/l
Nekem nem csak szexkapcsolat volt, de úgy látom képtelen vagy ezt felfogni!!!
Feleljen meg, mert én sem vagyok egy átlag lány. Mitől ne lennék idegbeteg amikor a legfontosabb embereknek mindegy, hogy élek-e vagy csak arra kellenék!!!
Halálosan szerelmes voltam, egyiknek neki volt baja velem! Nem alakult ki a szerelem egyikkel sem sem előtte senkivel! Azt hiszitek az igaz szerelem az olyan könnyen jön akivel el tudnám képzelni az életem és vele szeretném leélni és nem érdekelne mellette minket már? Szerinted ez könnyű? -.-
Nem dobtam el senkit!!!!!! Engem dobtak el! Le se szartam, hogy csóró volt, te kis kötözködős általánosító majom!
Te meg mennyél a kőbányába aztán itélkezz!
Egy követ jobban szeretnek, mint engem, nem gondoltam volna, hogy ennyire szarba vesznek olyanok akik fontosak. Érzéketlen tuskók. Mondta volna, hogy nem akar látni meg leszar ha válaszolni se képes. Elegem van már az összesből. Minden férfival csak a baj van, vagy érzéketlen tuskók vagy csak szexet akarnak vagy megjátsszák magukat vagy szart sem érek nekik és kizárólag megbántani képesek. Utálom mindet. :'(
Magányosan döglődtem egész életemben és még mindig, amíg meg nem azokról is kiderült, hogy csak hazugság volt és soha nem szeretett igazán egyik sem. Ha szerettek volna képtelenek lennének elengedni!!!! Képtelenség belém szeretni, gyűlölöm őket, gyűlölöm magamat, gyűlölöm az egész ku.rva életet. Nekem nem jár a boldogság úgy látom, de másik is akik boldogok azokról is azt gondolom, hogy örüljenek csak amíg lehet, úgyis vége lesz, úgyis otthagyják meg leszarják őket vagy megcsalják. Igazi szeretet, szerelem? Mi az???? Ostobaság.
Ne gondoljam, hogy nincs rám igény amikor le se szarnak?????? Hogyan? Mi alapján ha ezt bizonyítja a valóság????!!!
És senki nem segít!!!!! :',(
Hát,kérdező,még mindig tartom a véleményem rólad...És hozzá rakom a rinyálást is.Nem vagy egészen komplett,az biztos,én már nem írok hozzád,fel se fogod a dolgokat...
Semmi értelme neked próbálni segíteni,amikor csak sajnálod saját magad,és sajnáltatnád mással is,és még bónusznak az őrülettel határos írásaid vannak néha.Azért remélem egyszer egészségessé válsz valahogy,és rá jössz,milyen buta voltál előtte.Na pá
Én meg hozzád rakom a rosszindulatot is. Te nem fogod fel a dolgokat. -.-
Meg sem próbáltál segíteni csak kötözködtél!!
Egy újabb rosszindulató érzéketlen tuskó. -.-
Konkrétan mit követett el az a két szerencsétlen ,hogy szakítás lett a vége és ennyire megutáltad az ellenkező nemet?
A másik a "csak szexet akaró " srácokat hogy szűrted ki?
Elfogadnad a segitseget egyaltalan? Nem hiszem. Nem hiszem, hogy egy kicsit is elngondolkodtal azokon amiket itt leirtak neked.
De ez rendben van igy. Sertett vagy, szoval azt gondolod, hogy az egesz vilag ellened van. Majd rajossz, mert az elet rakenyszerit, addig fogod ezt a lecket kapni, amig meg nem tanulod, hogy az emberek ugy viselkednek veled, ahogy megerdemled es ha azt akarod, hogy valtoztassanak a viselkedesukon, akkor neked kell eloszor valtoztatnod, es nem masokat hibaztatni. 32N
Ilyen hülye kérdéseket. -.-
Egyik le se szar másikkal meg eltávolodtunk egymástól és kb csak engem érdekelt mi van velük.
Mégis hogyan... Arról beszélnek, hogy szeretnének megrakni meg szexi vagyok meg kimutatják, hogy kb ribancnak néznek.
Elfogadnám, de eddig egyetlen egy érdemi segítséget sem kaptam csak kötözködtek velem!
Mi a túrón kellene elgondolkodni amikor ostobaságokat írtok és nem ismeritek mi volt csak hibásan következtettek!
Ezek szerinte ezt érdemlem. Köszi, hogy ezt elmondtad. Fejet hajtok. -.-
Nem tehetek róla, hogy nem képesek olyanok belém szeretni akiket én is el tudnék fogadni és én is szeretném őket. Mondtam már, hogy ez nagyon ritka, hatalmas áldás ha viszont szeretik az embert, egy kész csodával ér fel!!!
Nem hibáztatok senkit csak utálom a gerinctelen dugásközpontú érzelmi analfabétákat meg azokat is akik szarba se vesznek.
Ezt erdemled, mert csak kovetelozni tudsz.
Felmerult benned, hogy a pasiknak is lehetnek problemaik? Lehet, hogy legtobbjuknek egy szerelmet kovetelo csaj nem igazan vonzo? Adtal-e valaha szeretetet valakinek anelkul, hogy viszonzast varnal?
Es ket ajanlott olvasmany:
Fascinating Womanhood,
Men made easy- Kara Oh
Mindketto letoltheto ingyenesen a netrol. Ha akarod kuldhetek linket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!