Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan férfi aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi aki nem disznónak születik?

Figyelt kérdés

Csak szexet akarnak, kihasználni, vagy bármikor megcsalnák a másikat vagy ösztönlényekké válnak ha rájuk mászik egy szutyok némber, ha megtetszik valaki csak úgy rámozdulnak :/.

Még az a pár viszonylag normális is ilyen akiket rendkívüli férfinak nevezék.

Vagy csak a testem kell egy férfinak vagy csak a lelkem. Nem volt még barátom, hogyan érezzem így, hogy alkalmas vagyok egy kapcsolatra ha sosem akarják a testem és a lelkem egyszerre vagy olyanok akihez képtelen lennék vonzódni vagy lelkileg nem illünk össze.

Miért nem képesek emberként, nőként, barátnőjelöltként nézni rám egyszerre?

21/l

2012. aug. 17. 21:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:
30. Helyes, örülök.
2012. aug. 17. 22:06
 32/62 A kérdező kommentje:
Leírtam a lényeget, mit kellene még leírnom? Ami nem egyértelmű azt kérdezd meg, ne következtess bármire is.
2012. aug. 17. 22:08
 33/62 anonim ***** válasza:
Nem minden férfi/fiú ilyen! Csak a s*ggfejek szoktak efféle baromságokat csinálni!
2012. aug. 17. 23:36
 34/62 anonim ***** válasza:
ugyan már, ha te azzal a két baráttal kapcsolat nélkül szeretkeztél, akkor te nem kihasználtad őket? nem csak arra kellettek?
2012. aug. 18. 01:59
 35/62 anonim ***** válasza:
vagy egyáltalán tényleg szükséged van kapcsolatra? mit várnál el tőle?
2012. aug. 18. 02:01
 36/62 anonim ***** válasza:

nem csak a srácok nyígnak GYk-n hogy sz@r a másik nem, meg az élet nehéz :DDD

Hát figyelj én nem csalok meg senkit de eddig csak pár lánynak kellettem az sem volt tökéletes, sztem a csajok hülyék hogy kihagynak egy ilyen rendes csávót mint én :D

De most tömegnövelek, oszt 80kilósra gyúrom magam (már egyre több vok) tessék, remélem ez így már jó lesz :P Olyanokat fogok páváskodni hogy besz@rtok!

Szal általába aki hűséges = kutyának sem kell

aki vonzó pali = háremet tart

Van ez így... majd szerencsénk lesz :) Bár te nem tudod kigyúrni magad hozd ki magadból a legjobbat, a külsődből/belsődből. Légy cuki és dögös alakú.

F19

2012. aug. 18. 02:01
 37/62 anonim ***** válasza:

Én nem tartom magam disznónak, nem is annak születtem!

De az tuti, hogy szóba sem állnál velem, ha megszólítanálak!

A kinézet nem minden /azt mondják/ a belső érték, az igazi érték! Slussz-passz!

2012. aug. 18. 02:35
 38/62 A kérdező kommentje:

34. Nem használtam ki őket! Nem csak arra kellettek! Fontosak voltak.

35. Nincs kedvem kifejteni. Viszonzott szerelmet, őszinteséget, hűséget várnék el.

36. Ilyen gondolkodással, hogy kigyúrod magad aztán jó leszel nem csodálom, hogy menekültek. Hidd el, hogy nem ettől függ, más az ha valaki tényleg vékony és más ha normális alkat de erősödni akar.

37. Lehet szóba állnék, de egy párkapcsolat része a vonzalom, annyit azért elvárhatok, hogy ne legyen dagi se metroszex.

2012. aug. 18. 12:25
 39/62 anonim ***** válasza:
Hát, kérdezőlány,én úgy vettem észre,hogy te 2 pasival is voltál csakis szex kapcsolatban,és arra vagy felháborodva,hogy csak szexet akarnak tőled...Ráadásul mindenkire haragszol,pedig csak rajtad múlik ,hogy kikkel ismerkedsz.A lényeg,hogy te sem vagy épp egy szent,de a másiktól el várnád,hogy az legyen,sőt,még feleljen is meg a valószínűleg irreálisan magas követelményeidnek.Ráadásul enyhe idegbeteg összevissza beszélek és csúnyán szokásod is van,ahogy észre vettem.Nem csoda,hogy soha nem volt még pasid,pedig már 21 éves vagy.És nem mondhatod,hogy ennyiből nem látszik,hogy ki vagy,mert nagyon is látszik.
2012. aug. 18. 13:10
 40/62 anonim ***** válasza:
Én is nagyon úgy látom az eddig leírtakból, hogy irreálisan magasak azok az ismerkedési követelmények! Mi volt a baj az előző két sráccal? Szerintem a végére még az is ki fog derülni hogy csórók is voltak szerencsétlenek (nem csak disznók), aztán emiatt a végére már te dobtad őket! Ezen sem csodálkoznék nagyon! Az ilyen mint te, az menjen el apácának, azt siránkozzon egész nap a kisjézus szerelméért fohászkodva...
2012. aug. 18. 16:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!