Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki nem disznónak születik?
Csak szexet akarnak, kihasználni, vagy bármikor megcsalnák a másikat vagy ösztönlényekké válnak ha rájuk mászik egy szutyok némber, ha megtetszik valaki csak úgy rámozdulnak :/.
Még az a pár viszonylag normális is ilyen akiket rendkívüli férfinak nevezék.
Vagy csak a testem kell egy férfinak vagy csak a lelkem. Nem volt még barátom, hogyan érezzem így, hogy alkalmas vagyok egy kapcsolatra ha sosem akarják a testem és a lelkem egyszerre vagy olyanok akihez képtelen lennék vonzódni vagy lelkileg nem illünk össze.
Miért nem képesek emberként, nőként, barátnőjelöltként nézni rám egyszerre?
21/l
6-os, nem mondtam, hogy a nők jobbak. Nem arról van szó, hogy félreismertem őket, vagyis egyet biztos nem. Mondhatni ő a hősöm aki élő példa rá, hogy vannak kivételek, de nem mondanám egy szentnek...
Mindenkiről kiderült idővel, hogy szarik rám és nem érdekli egyiket sem mi van velem. :/
Nem sajnálom az időt, hogy megismerjem az embereket csak nem tudom már kiben lehet bízni ha megjátsszák magukat vagy úgysem érdeklem őket idővel vagy a kezdeteknél sem.
"lesz@rnak"
Mert nem ismered őket!
Mondom! Ismerd meg jobban, az első fázison hamar átlépsz.
Vannak szintén akik hamar átlépnek mert fontos nekik h milyen lesz a szex, de attól még nem lépnek le és nem sz@rják le a csajt.
Viszont nálad nagyobb hangsúlyt kell fektetni az ismerkedős időre. Megtudni h akkor is kellesz e neki ha elutasítod elsőre. ÉS megtudni h te érdekled őt vagy csak a tested.
Nem vagyok az angyalkád. -.-
Nem használt ki egy sem, mert nem hagytam és átlátok az ilyeneken, nem szoktam belemenni ilyen semmitérő dolgokba érzelmek nélkül.
21 éves koromig szűz voltam, szerinted könnyen adtam magam? Nem egy ócska könnyű kis nőcske vagyok.
Munkahelyen sikerült összeszedni és neten. Nincs környék, nincs választási lehetőségem hol ismerkedjek, meg amúgy is, kretének és rendesek is vannak akárhol... Nem szórakozóhelyen ismerkedem, nem is szeretem az ilyen helyeket.
Van pár kivétel, de bizonyos szempontból ők is ösztönlényekké váltak néha.
10 éve ebben reménykedem, hogy megtalálom akit keresek. Sok ostoba mese a hercegről...
Nagyon magasan van a mérce, nem állok össze csak úgy senkivel.
lehet túlzás, csak ezt tapasztaltam. Kis túlzással az elmúlt két hétben többen akartak megszexuálni mint ahány nap eltelt. -.-
Ma már azt kívántam, hogy bár lennék rondább, hogy ne csak ezt akarják.
Ha ez az első fázis akkor a franc se kíváncsi rájuk, mit akarnék én ilyen alakoktól? Nekem fontos a szex, de nem elsődleges!
Elutasítom akkor minek strapálná magát?
Tehát állításod szerint "jó" csajnak tartod magad...
A szép, szexi és tisztességes pasi meg ritka mint a fehér holló! A mércéd gondolom, mivel írtad hogy magas, erre a típusra kell érteni ugye?
Nade hogy képzeljük ezt el?
Szóval mennyi volt azaz idő mialatt ismerkedtetek, mennyi volt a járás, onnantól h szóba álltál velük mennyi idő tellt el?
ÉS miután lefeküdtek veled rögtön el is hagytak?
Egészen pontosan leírnád az utolsó pasit akivel ilyen rossz kalandod volt, hogy miként történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!