Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan férfi aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi aki nem disznónak születik?

Figyelt kérdés

Csak szexet akarnak, kihasználni, vagy bármikor megcsalnák a másikat vagy ösztönlényekké válnak ha rájuk mászik egy szutyok némber, ha megtetszik valaki csak úgy rámozdulnak :/.

Még az a pár viszonylag normális is ilyen akiket rendkívüli férfinak nevezék.

Vagy csak a testem kell egy férfinak vagy csak a lelkem. Nem volt még barátom, hogyan érezzem így, hogy alkalmas vagyok egy kapcsolatra ha sosem akarják a testem és a lelkem egyszerre vagy olyanok akihez képtelen lennék vonzódni vagy lelkileg nem illünk össze.

Miért nem képesek emberként, nőként, barátnőjelöltként nézni rám egyszerre?

21/l

2012. aug. 17. 21:00
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:

"amúgy is, kretének és rendesek is vannak akárhol..."

Na ugye, vannak rendesek is, akkor meg mi ez a disznózás?

Jókat mosolygok az itteni lányokon, akik arról panaszkodnak, hogy csak megdugni akarják őket, és ezért a "disznó" pasikat okolják, és megy a burkolt dicsekedés arról, hogy mennyire szépek, mennyire rendesek, és mégsincs normális férfi. 1.: A te korosztályod jelentős része a legyet is megdugja, ha épp nem repül el. 2.: Egy szép, mégis értelmes, érett (ritka a 3 együtt) nőre hatalmas igény van. Velük nem dugni akarnak, hanem szeretkezni, birtokolni, megtartani, tenyeren hordozni. 3.: Fura, hogy bár leírod, hogy még nem volt kapcsolatod, azért itt megy a drámázás a szemét, ösztönlény férfiakról, bár utána már azt írod, hogy vannak rendesek is... kicsit ellentmond ez a címmel.

Kettőn múlik a vásár, talán magadba kéne szállni és körülnézni kicsit.

2012. aug. 17. 21:40
 22/62 A kérdező kommentje:

19. Erre a szinvonalra nem is adok érdemi választ. -.-

Mit gondolsz kikre "bukom"? Nagypofájú bulis, díszbuz.is ego majmokra?

2012. aug. 17. 21:41
 23/62 anonim ***** válasza:
Ott a pont a 19-es válaszolónál! Lehet hogy a "nem kimagasló" normál srácokat már észre sem veszed! Valahol akkor erre kellene keresni a hibát nem de bár?
2012. aug. 17. 21:47
 24/62 A kérdező kommentje:

Nem volt még barátom. Egyikkel 1,5 év után volt szex, másikkal 3 hónap után. Ennyi az egész "szexuális életem".

Nem volt semmilyen kaladom, mert nem akartam, csak nyomultak rám iszonyatosan. :S

Egy csókot sem engedtem olyannal aki csak húsnak nézett.

Nem ti mondjátok, hogy ne általánosítsak?

Mert ha egyszer így van akkor mi a f@szt csináljak? Tényeket írok le.

'A te korosztályod jelentős része a legyet is megdugja, ha épp nem repül el.'

Mert sekélyes igénytelen semmit érő ösztönlények. Azokat keresem akik nem ilyenek, remélem vannak. :/

Ha rendes nőt akarnak akkor ismerjék meg, ne akarják már megrakni egy hónapon belül, jóformán egy ismeretlen!

Megy, mert senki sem szeretett még barátnőjeként.

Bocsi ha csúnyákat írok csak nagyon kiakasztott egy pasi, hogy rámnyomult. :S

Mit jelent neked az átlag? Az érzéketlen bunkókat akik csak részegeskednek?

2012. aug. 17. 21:53
 25/62 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod, hogy nem volt barátod, sem pedig kalandod, akkor kikkel szexeltél? Nem is az a baj, hogy "csúnyákat" mondasz, hanem értelmetlen ellentmondásokat írsz.
2012. aug. 17. 22:00
 26/62 A kérdező kommentje:
2 fiúbaráttal volt, egyikkel sem szerettünk egymásba, egyikbe én voltam nagyon szerelmes. Semmi ellentmondás nincs a dologban, csak nem ismered a körülményeket.
2012. aug. 17. 22:02
 27/62 A kérdező kommentje:
Nekem ők nem kaladok voltak...
2012. aug. 17. 22:03
 28/62 A kérdező kommentje:
+n
2012. aug. 17. 22:04
 29/62 anonim ***** válasza:
Én pl átlagos manusznak mondanám magam! Nincsen BMW-m, nem vagyok kopasz-kisportolt, nincsenek nagy fuxaim, sem vastag pénztárcám, nem vagyok a fotó modell, nem vagyok nagy dumás stb! De egy dolgot a jó isten sem vehet el tőlem, hogy tisztességesnek születtem, és az is maradtam 26éven át....
2012. aug. 17. 22:04
 30/62 anonim ***** válasza:
100%
Talán, ha nem félinformációkat vetnél ide kedves kérdező, akkor jobban megérthetné a pórnép is.
2012. aug. 17. 22:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!