Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitcsináljak hogy ujra ugy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitcsináljak hogy ujra ugy szeressen mint pár hete?

Figyelt kérdés

Legjobb barátom volt fiu én lány vagyok,(csak netes)

Ő mostanában többet akart volna tölem... én azt hittem csak viccel most lett bnöje,de nem szereti...

ÉN kiirtam valamit amire ö azt hitte szerelmes vagyok azota csak a rosszat halom töle hogy én milyen rossz vagyok. Most erre hogy reagáljak? legyek nyugot vagy legyek olyan mint ö de szerintem ennek értelme nem sok lenne... ha valaki ilyen dolgokat mond rolam akkor valoszinü barátként e szeretett soha pedig nem 2napja ismer már:S

Mit tegyek hogy ujra szeresen ugy mint eddig????

Hogy tegyem probára a barátságunkat?

2012. aug. 17. 18:27
 1/6 poiu ***** válasza:
Te mit szeretnél? Ha tudod, akkor tudod a megoldást.
2012. aug. 17. 18:47
 2/6 A kérdező kommentje:
azt hogy ne utáljon dee ne is szeresen UGY csak mint barátot...
2012. aug. 17. 21:28
 3/6 A kérdező kommentje:
ogy törödjön velem,hogy bocsánatot kérjen...
2012. aug. 17. 21:28
 4/6 A kérdező kommentje:
h
2012. aug. 17. 21:33
 5/6 poiu ***** válasza:
Mondd meg neki. Ha félreérthető volt, amit írtál, akkor egyszerűen tisztázd vele.
2012. aug. 18. 09:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát éppen ezaz sosem mondtam neki olyat,és mostanában azt mondta h mi nem vagyunk barátok és ne mondjam neki ezt folyton mert ez rossz neki. De hát bnöje van akkor miért tesz ugy mintha szeretné de mást mond...:S

Én ugy nemtudnám őt szeretni soha nem is gnodoltam rá ugy.de most mégis rossz hiányzik...

2012. aug. 18. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!