Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mitcsináljak,...

Nem tudom mitcsináljak, nagyon kínosnak érzem ezt, és szeretném a barátomat elhívni?!

Figyelt kérdés
szóval van egy barátom 16 évesek vagyunk mind a ketten. 1,5 hónapja vagyunk együtt de még nem találkozott a szüleimmel meg semmi, de tudnak róla és már mind a ketten tervezzük.. de van egy probléma..a házunk ugy van kialakitva h ket reszes kint van egy külön kis szoba az üres, a masikba mamáék vannak, a másikba meg anyuék és én. kiskoromba is ugy lett berendezve mert utáltam egyedul aludni. aztán azóta is igy ragadtam.. de csak este megyek be aludni.. nagyon szegyenlem.. es nem akarom neki elmondani:SS:S:S mit tegyek?
2012. febr. 13. 16:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
???? hát ha szeret akkor olyannak szeret amilyen vagy. vald be neki hogy cikinek érzed ezt de ne nyavalyogj már! :)
2012. febr. 13. 17:09
 2/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszodat és ugy érzem h nem nyavalyogtam..
2012. febr. 13. 17:11
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Most ezen mi a frász a ciki?

Na, én meg a 2 nővéremmel voltam mindig egy szobában, mert csak gí tudtuk kialakítani a házat.

Egyik pasim sem hagyott el érte, max nem nálunk estünk egymásnak.

És az első válaszolónak semmi probléma a kommentjével.

2012. febr. 13. 17:14
 4/15 A kérdező kommentje:
de én nem merem elmondani:DDDDD amugy köszönöm:))
2012. febr. 13. 17:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, ez egy jó teszt lesz, ha nem akad ki akkor szeret, ha viszont piszkál miatta, akkor dobd ki.
2012. febr. 13. 17:35
 6/15 A kérdező kommentje:
köszi, már csak erőtkell vennem h hogyan közöljem:))
2012. febr. 13. 17:38
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem ciki!!!

Anyukádék így tervezték meg a házat!

Tegyem fel ha együtt maradtok ti is úgy tervezitek majd a házat amilyenre lesz is kereset! :)

Ha ezen ki akad akkor ez van..de lehet, hogy nevetni fog mivel 16 éves komolytalan de ezen nem kell majd megsértődni! Fogd fel te is viccesen! :)

2012. febr. 13. 18:00
 8/15 A kérdező kommentje:
köszönöm.:)) probálom megoldani:))
2012. febr. 13. 19:37
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha szeret, akkor nem ezen fog fennakadni :) Én is problémáztam ilyenen anno, de nem lett semmi baj, nem látta cikinek a lakásunkat :)
2012. febr. 13. 23:01
 10/15 A kérdező kommentje:
attól nem félek, mert tetszik, csak h ugye igy lett kialakítva.. és hát na :)) köszönöm:))
2012. febr. 14. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!