Nem tudom mitcsináljak, nagyon kínosnak érzem ezt, és szeretném a barátomat elhívni?!
Figyelt kérdés
szóval van egy barátom 16 évesek vagyunk mind a ketten. 1,5 hónapja vagyunk együtt de még nem találkozott a szüleimmel meg semmi, de tudnak róla és már mind a ketten tervezzük.. de van egy probléma..a házunk ugy van kialakitva h ket reszes kint van egy külön kis szoba az üres, a masikba mamáék vannak, a másikba meg anyuék és én. kiskoromba is ugy lett berendezve mert utáltam egyedul aludni. aztán azóta is igy ragadtam.. de csak este megyek be aludni.. nagyon szegyenlem.. es nem akarom neki elmondani:SS:S:S mit tegyek?2012. febr. 13. 16:55
11/15 anonim válasza:
Írod, hogy van egy üres kis szoba a házban. Az a tiéd?
Ha igen, akkor szerintem felesleges egyelőre ( 1,5 hónap után) minden titkodat felfedni előtte. Mondd azt, hogy az a te szobás és kész, az éjszakai alvást ne firtasd.
Mondjuk 16 évesen fura hogy nem vágysz külön kuckóra, főleg éjszakára.
Most nem részletezném az okokat, de gondolom mindenki tudja, mire gondolok:)
13/15 anonim válasza:
Miért nem mész az üres szobába? Ha ez ekkora probléma. Ennyi idősen szerintem amúgy sem ártana ha megtanulnál egyedül aludni.
De ha változtatni nem szeretél ezen, akkor sincs ebben semmi ciki.
14/15 anonim válasza:
most mi van? van egy külön szoba,de nem használod,mert nem akarod,de ciki h a szüleiddel vagy?, esküszöm nem értem. költözz ki a kis szobába és kész
15/15 A kérdező kommentje:
igazabol nem is az a bajom, hanem h mamaek velunk laknak, meg az anyja...:S
2012. jún. 5. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!