Mitcsináljak össze vesztem anyukámal?
Figyelt kérdés
este anyukámal nagyon össze vesztünk és olyat vágtam a fejéhez hogy:
Tudom hogy utba vagyok neki és montam hogy azon vagyok hogy meg szabaduljon tölem.
És most aszt hiszi hogy őngyilkos akarok leni.
De én eszt csak felindulásbol montam
2012. aug. 3. 22:23
1/3 anonim válasza:
Akkor talán bocsánatot kérhetnél tőle. Honnan veszed a bátorságot, hogy így megbántsd az anyukádoat? Jó szemét vagy!
2/3 Olga néni válasza:
Amikor az ember ideges, felindult, akkor meggondolatlan. Anyukádat jól megijesztetted, szerintem te sem akartad. Valószínű szörnyű éjszakája volt. Első lépésként ígérd meg neki, hogy nem leszel öngyilkos, nem kell rettegnie. Aztán beszéljétek meg, hogy tulajdonképpen ki, és mivel bántotta meg a másikat. Ezeket a dolgokat tisztázni kell, aztán meg továbblépni. Mindkettőtök élete könnyebb lesz így. Meg hosszabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!