Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mutassatok már 10/10es nőket?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mutassatok már 10/10es nőket?!

Figyelt kérdés
lány vagyok, csak úgy érdekel, hogy néz ki egy 10/10es nő... rombolnám azt a kevés önbizalmamat is :)
2012. aug. 15. 22:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
88%

Ha mar van lehetoseg a szemelyes favoritokrol fellibbenteni a fatyolt, akkor en is linkelek:

[link]

Nem is csupan a kulso megjelenese miatt regi nagy kedvencem Natalie, hanem a vele keszult interjuk, beszelgetesek, riportok, tv-s szereplesek, oneletrajzi informaciok alapjan a szemelyisege is nagyon vonzo szamomra (attol most tekintsunk el, hogy mennyire lehet ilyen helyzetekbol kovetkeztetni arra, hogy milyen lehet egy hiresse a valo eletben:D).

26/F

2012. aug. 15. 23:11
 22/30 anonim ***** válasza:
88%

10/10-es nőt kép alapján nem lehet mutatni, mert sokat számít a kisugárzás(ami nem mindig jön át a képeken), valamint a személyiség is. Viszont (számomra) k*rva jó csajokat linkelek neked:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Amint látható, elég sokrétű az ízlésem, a lényeg az arc, illetve, hogy ne legyen túl vékony egy nő. (Lehet sportos vagy teltebb, mindegy. Csak könyörgöm....kiálló csontokat ne!)

20F

2012. aug. 15. 23:24
 23/30 anonim ***** válasza:
2012. aug. 15. 23:27
 24/30 anonim ***** válasza:
#22 vagyok... Portman kisasszonyt is ide sorolhatjuk, mert neki még a vékonyka testét is elnézném, mert annyira gyönyörű arca van, és okos. :)
2012. aug. 15. 23:27
 25/30 anonim ***** válasza:
2012. aug. 16. 00:02
 26/30 anonim ***** válasza:

Ismerősökről nem fogok linkelni, "sztárok"-ról meg nem szeretek, mert nincs olyan kép amin ne lenne rajtuk 5kg "nemes vakolat", de íme:

[link] -->ez a kép speciel smink nélküli (Adriana Lima)

[link] --> Tarja Turunen

Bár a belső értékeket nehéz képpel szemléltetni, megpróbálom.Valószínűleg elég megbotránkoztató lesz..

[link] -->Maria Jose Cristerna, ha hiszitek, ha nem, ő bizony egy 4 gyermekes családanya, emellett ügyvéd.Nem szeretem a piercingeket, sem a bőr alá ültetett szarv implantokat, a túl hosszú műkörömtől kiráz a hideg...Hogy miért linkeltem be?Azért, mert ő egyéniség.Tudja ki ő és mit akar, vállalta saját magát, nem tartotta vissza az, hogy mások mit gondolnak róla, mert önmaga lenni, nem hagyta a külvilágnak, hogy megmondja, hogy "kell" kinézni.Az ilyen nő igazán ritka.

2012. aug. 16. 00:33
 27/30 anonim ***** válasza:
2012. aug. 16. 08:45
 28/30 Kovács Pistike01 ***** válasza:

Ha viccesen veszem:

[link]

Ha külsőre gondolsz, akkor:

[link]

De nem ez a lényeg, legalábbis nekem nem. ey kapcsolatnál nem az az elsődleges szempont, hogy jól nézzen ki. :)

2012. aug. 16. 09:40
 29/30 anonim ***** válasza:

Scarlett Johanson

[link]

Jessica Alba

[link]

[link]

2012. aug. 16. 11:36
 30/30 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nincs 10/10-es nő, sőt 10/10-es ember sem, mindenkinek vannak hibái. A másik, hogy nekem, számomra attól tökéletes egy lány, ha a belsőértékei rendben vannak, azt meg nem lehet megmutatni.
2012. aug. 16. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!