Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves vagyok, és nem értem a nőket. Mit szóltok ehhez?
Lássuk csak... salsa partin megismertem 2 lányt, régebben...
az egyik rámirt közösségi portálon, hogy régen látott, csinálom e még stb. Igen, de néhányszor ráirtam, hogy itt meg itt csinálom, vagy nem válaszolt, vagy lerendezte, hogy most hanyagolja. Erre tessék, nemrég láttam feltaggelve egy buliról...
a másik meg nem igazol vissza 3 hete, pedig aktivitása van
Mind a kettőt régebb óta ismerem. Hál istennek egyik eset sem szivbemarkoló, mert egyiktől sem akarok semmit - de akarhatnék. De ilyenkor mégis mivan? Ha teljesen leszarom, akkor visszaadom a "kölcsönt"?
Ez genetikailag ilyen.
A nő más érzelmek alapján gondolkodik mint a pasi.
Rengeteg félreértés és gondolkodási hülyeség történik pont emiatt. Féreérthető szövegek, amiket a férfi/nő nem gondol hogy félreérthető, de a másik félreérti.
Agyban egész más az egész felépítés, a NŐ egyszerre többfele tud figyelni, míg a férfi nem. Vagyis itt már lényeges eltérés lehet, az alap gondolkodás miatt.
Szóval a lényeg, hogy mi pasik ugy gondolkodunk, mint ahogy érezzük hogy gondolkodunk. DE a nők egész máshogy gondolkodnak.
Ez egy ugyanolyan különbség, mint hogy szexuálisan a nő érzelmei alapján cselekszik a férfi meg a látvány alapján.
De amúgy ha ezeknek utána jársz a neten, te is rá fogsz találni, rengeteget olvastam ezek után.
Nő vagyok, és akkor megírom:
nem, nem az én hibám, hogy rossz történik veled, sosem salsáztam, nem is tervezem.
Ne kend már a nőkre a nyomorodat...
Ha egyiktől sem akarsz semmit, akkor mit érdekel? Két nagyon távoli ismerős, akiknek nem te jársz a fejében, hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!