Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
nekem a pasi nagyon tetszik benne *.*
22/L
#4:
De csak azután, hogy megcsinálta a trükköt, igaz? :D
Tetszett! Kösz szépen, hogy megmutattad! Jól éreztem magam, miközben megnéztem. :D
Amúgy nem szeretem a kényes, jól kinéző ruhákat hordani, mert vigyázni kell rájuk, és azt utálom. (pénzt pocsékolni ilyesmire, illetve mindig újat venni pedig nem akarok) Gyakran vagyok vacak, ócska holmikban, amiket nem sajnálok, ha valami történik velük.
Én is azt vettem észre, hogy a ruha teszi az embert, legalábbis az első 10 percben. Utána teljesen máshogy néznek rám. (Persze egy lány nem várja meg az első 10 másodpercet sem, ha nem tetszel meg neki.)
És igazából lesz*rom. Nem érdekel. Miért legyek páva feleslegesen? Néha szépen felöltözök, ha az alkalom, vagy a helyszín megköveteli. De nehogy már erre menjen el minden pénzem! Kényes rongyokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!