Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénzes gyerekek nagyképűek, a szegényebbek normálisabbak, a pénztelenek önfeláldozóak?
Nem feltétlenül vannak kivételek is.
Neveltetéstől függ!
Mért?
Mert a kutya az hűséges mindentől függetlenül?
igen, ráadásul, mindig van aki szereti.
Annyira fosnak érzem magam, van normális családom, stabil munkám 3 éve, beszélgetek emberekkel, mindenkit megnevettek, de hol komoly is tudok lenni. Magas vagyok és helyes(mások szerint). Mégse jön soha össze egy kapcsolat, vagy bármi. Hiába vagyok én normális meg kedves egy lánnyal, ha megjelenik a nagyképű bika, a bmwjével már rohan oda a csaj. Ez lesz a veszte a világnak egyszer, hogy egyre feljebb és feljebb fog menni a lányok igénye, és semelyik pasi nem jön majd be nekik, nem lesznek gyerekek stb...
Az meg hogy helyes vagy az sajnos a lányok óriási igényénél nem jelent semmit. A lányok mára olyan magasra tették a mércét a külsőt illetően is, hogy ritka az a pasi aki ezt meg tudja ugorni. Nekik kb itt kezdődik a helyes pasi, amég nem vagy ilyen, addig csúnya vagy átlag pasi vagy. Már bocs de ez az igazság. Sőt van akinek még ez a kategória sem tetszik és Brad Pittet is leátlagpasizza(nem 1 és nem két lánnyal találkoztam már itt aki Pittet szimpla egyszerű mindennapi pasinak titulálta.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!