Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nézik meg az utcán a nőket, főleg, ha ott van a barátnőjük is?
én nem szoktam nézni, de volt olyan párom, aki mondta is, hogy nézzem nyugodtan.
persze ha nincs ott az aktuális megnézem - de attól, hogy az étlapot áttekintem még otthon kajálok!
És a nők miért nézik meg magukat gyakran, ha elmennek egy kirakatüveg mellett? :D
Amúgy egyszerű: ami tetszik, azt az ember megnézi. Lehet virág, épület, autó, vagy egy másik ember. Persze a barátnőnk mellett talán nem illik, de a tényen ez nem változtat. :)
Ha egyedül van, akkor ösztönös reakció, ami ellen nem nagyon tudunk mit tenni. Ha a barátnője mellett teszi ugyanezt az már szerintem egy kicsit bunkóság.
30/f
"Hűséget fogadunk, nem vakságot!" :D
Nekem van barátom 2 éve, és néha rajtakapom, hogy a strandon meg megnéz egy elsuhanó szirént, de nem zavar. Ha nagyon feltűnően csinálja, max megjegyzem, hogy "A lába igazán szép, de az a szörnyű fürdőruha..." vagy valami hasonlót. Aztán csak nevetünk rajta.
Miért ha velem szembe jön egy nagyon jó fickó, én is meg szoktam nézni. Főleg ha az illető hosszú hajú :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!