Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, akiknek még soha nem volt barátnőjük, hogy élik ezt az állapotot meg, mit csinálnak, hogy ne mindig ezen rágódjanak, milyen jövőre számít (hat) anak?
Hát énis ebbe a kategóriába sorolnám magamat.(16 évesen volt egy 1hónapos "kapcsolatom" , de inkább csak szenvedés volt).Én kb leszarom , majd ha nagyon úgy érzem ogy kell valaki , akkor próbálkozok több helyen is.Most úgy vagyok vele , hogy nyitott lennék egy kapcsolatra ha úgy alakulna , de nem erőltetem a dolgot mert az annál rosszabb.
Am kicsit szerencsétlen is vagyok sztem , mert ha megtetszik 1 csaj akkor kiderül hogy van barátja , vagy 500km-re lakik meg ilyesmi :/ Egyszer majd csak összejön.
Nekem nagyon kéne már barátnő de elvonja a figyelmem a net
am egésznap ezt az oldalt böngészem...
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:57
Erre találták ki a qurvákat...
Én általában a reménytelen szerelemnél kötök ki, valamiért minden ragad rám, csak a csajok nem.
20F
Hát én gépezek és motorozok, jó lenne ha lenne már csajom mert akkor nem azzal telne a napom hogy a gép előtt ülök meg tévézek és néha motorozok, hanem elmennék hozzá, vagy ő hozzám. Legalább kimozdulnék kicsit, most is kitudnák mozdulni csak a kérdés hogy kivel.
Én egyenlőre azt tervezem hogy dolgozok hogy legyen autóm, házam, ne legyek olyan agglegény akinek még pénze sincs.
Lehet hogy egyszer szerencsés leszek és a végén még családom is lesz de erre per pill nem sok esélyt látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!