Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak, akiknek még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak, akiknek még soha nem volt barátnőjük, hogy élik ezt az állapotot meg, mit csinálnak, hogy ne mindig ezen rágódjanak, milyen jövőre számít (hat) anak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 19:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%
nekem lehetne sok,de nem lépek,majd talán,pedig a nők megőrülnek értem,ez van,22f
2010. jún. 28. 20:42
 12/21 anonim ***** válasza:

én is főleg gépezéssel töltöm az időmet... haverok sincsenek nagyon, csak a neten

neten is próbálkozok a csajokkal de még semmi :S ha lenne valakim én is elmennék kimozdulni, de addig... :/

16/f

2010. jún. 28. 20:45
 13/21 anonim ***** válasza:
aki akar, nekem irhat...:DDD 16/L
2010. jún. 28. 21:22
 14/21 anonim ***** válasza:

Munkával, hobbival, sporttal el tudom valamennyire terelni a figyelmemet a témáról, de azért sokszor eszembe jut, mit tehetnék az ügy érdekében.

Ennek oka pedig az életkorom, 32 elmúltam.

Persze az, hogy nem volt senkim, nem jelenti azt, hogy nem is akarom, hogy legyen, ellenkezőleg!

Ebben a korban viszont már elég nehéz ismerkedni, azt veszem észre, annak ellenére, hogy fiatalos kinézetű vagyok. Akármennyire is kitolódott a házasságkötések ideje, a legtöbb ember ebben a korban már házas, családja, gyereke van.

Azért nem adom fel, depressziós nem vagyok, nyitott szemmel járok a világban, de a kérdésre válaszolva bizony megfordult a fejemben többször egy nem túl szép jövő képe.

Tovább rontja a képet, hogy hiába van egy középfokú szakmám és diplomám is, huzamosabb ideje nincs állandó munkahelyem. Emiatt aztán nem is merek ismerkedni, mert csak beégnék egy nő előtt, hogy egy csóró vagyok.

reménykedem, hogy ez a nyár valami jobbat hoz...

2010. jún. 28. 22:15
 15/21 anonim ***** válasza:

Hát szar ez az állapot, dehát ez van. Én úgy oldom meg, hogy nem arra gondolok, hogy milyen szar most, hanem hogy milyen jó lesz majd, ha találok egy lányt akivel kölcsönösen szeretjük egymást. Ez az akár csak egy pillanatnyi érzés pedig elűz minden borúságot. :)

Fel a fejjel!

19/F

2010. júl. 7. 20:24
 16/21 anonim ***** válasza:
nagyon méltatlan, hogy ilyen életet kell éljen egy ember! én épp ezért SOSEM fogok elmélyülni munkában, becsapni magam, hasznossá válni esetlegesen mások számára, csak pusztán azért, hogy én magam ne őrüljek meg! 20 évesen pszichológusnál kötöttem ki, aki mi mást tehet, mint megpróbál utat mutatni affelé, hogy elfogadjam ezt az embertelen életet!igaz, volt egyetlen szép barátnöm még 18 évesen vagy egy hónapig, meg ugy visszatekintve mindig olyan lányokhoz tudtam húzódni akik tetszettek, habár minden életkoromban az ismeröseim szemembe mondták, hogy ronda vagyok, és gyenge, és senki! fius egyetemi szakra járok, ahol nagyon sokat kell tanulni (gépész) és lányoktól ezért el vagyok zárva teljesen! egyszer a pszichologus adott egy olyan "házit", hogy beszélgessek valami lánnyal élöben, és hát ez 2 hét alatt sem sikerült, aztán végül egy nagyon szép kislánnyal kajáltam egy büfében tök véletlenül.aztán félév végére öszejött egy olyan dolog is, hogy két lány jött hozzám a kolimba, és velük 3an mentünk utána szórakozni! már csak azt nem értem, ha ekkora ász vagyok, akkor miért nincs olyan, hogy esetleg valami kis nöt lekaphatnék!!!!!!!!!!!!!!!?
2010. júl. 7. 20:50
 17/21 Bellcross ***** válasza:

Belém már volt jó pár nő szerelmes de nem kellettek most 1 hónapja doptam egy ójan nöt akiért az egész iskola csorgatta a nyálát de nem vágok bele olyan kapcsolatba aminek nem látok jövőt. + ha valakinek van valaki rendelve az életben azzal úgyis összefúja a szél ugyhogy fel a fejjel hisz társas lények vagyunk !!!!

18/F

2010. júl. 7. 21:01
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

jójó, csak érettségi kihivás lesz kedves barát!!! "doptam" és "ójan" szavak minden visznek a magyartanári gyakorlatban+

próbáld ki majd: 0 tapasztalatod van a nökkel, gályázol 3 müszakban annak ellenére, hogy diplomás mérnök vagy, a munkahelyen csak férfiakat látsz.majd talán összejönnél egy varrónővel?

2010. júl. 7. 21:06
 19/21 anonim ***** válasza:
Bellcross, biztos nem lehetett összeegyeztetni a helyesírásotokat...O.o
2010. júl. 7. 21:36
 20/21 Bellcross ***** válasza:
Sorry a helyesírásért de diszlexiás vagyok meg a gép sem tudja mit hogyan kell helyesen írni. A lényeg meg az érted mit írok nem? :P
2010. júl. 8. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!