Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, akiknek még soha nem volt barátnőjük, hogy élik ezt az állapotot meg, mit csinálnak, hogy ne mindig ezen rágódjanak, milyen jövőre számít (hat) anak?
én is főleg gépezéssel töltöm az időmet... haverok sincsenek nagyon, csak a neten
neten is próbálkozok a csajokkal de még semmi :S ha lenne valakim én is elmennék kimozdulni, de addig... :/
16/f
Munkával, hobbival, sporttal el tudom valamennyire terelni a figyelmemet a témáról, de azért sokszor eszembe jut, mit tehetnék az ügy érdekében.
Ennek oka pedig az életkorom, 32 elmúltam.
Persze az, hogy nem volt senkim, nem jelenti azt, hogy nem is akarom, hogy legyen, ellenkezőleg!
Ebben a korban viszont már elég nehéz ismerkedni, azt veszem észre, annak ellenére, hogy fiatalos kinézetű vagyok. Akármennyire is kitolódott a házasságkötések ideje, a legtöbb ember ebben a korban már házas, családja, gyereke van.
Azért nem adom fel, depressziós nem vagyok, nyitott szemmel járok a világban, de a kérdésre válaszolva bizony megfordult a fejemben többször egy nem túl szép jövő képe.
Tovább rontja a képet, hogy hiába van egy középfokú szakmám és diplomám is, huzamosabb ideje nincs állandó munkahelyem. Emiatt aztán nem is merek ismerkedni, mert csak beégnék egy nő előtt, hogy egy csóró vagyok.
reménykedem, hogy ez a nyár valami jobbat hoz...
Hát szar ez az állapot, dehát ez van. Én úgy oldom meg, hogy nem arra gondolok, hogy milyen szar most, hanem hogy milyen jó lesz majd, ha találok egy lányt akivel kölcsönösen szeretjük egymást. Ez az akár csak egy pillanatnyi érzés pedig elűz minden borúságot. :)
Fel a fejjel!
19/F
Belém már volt jó pár nő szerelmes de nem kellettek most 1 hónapja doptam egy ójan nöt akiért az egész iskola csorgatta a nyálát de nem vágok bele olyan kapcsolatba aminek nem látok jövőt. + ha valakinek van valaki rendelve az életben azzal úgyis összefúja a szél ugyhogy fel a fejjel hisz társas lények vagyunk !!!!
18/F
jójó, csak érettségi kihivás lesz kedves barát!!! "doptam" és "ójan" szavak minden visznek a magyartanári gyakorlatban+
próbáld ki majd: 0 tapasztalatod van a nökkel, gályázol 3 müszakban annak ellenére, hogy diplomás mérnök vagy, a munkahelyen csak férfiakat látsz.majd talán összejönnél egy varrónővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!