Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire elfogadott a bókolgat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadott a bókolgatás fiú-lány, férfi-nő barátok közt?

Figyelt kérdés
Mi az ami belefér,és mi az ami már sok?

2012. aug. 14. 12:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tudod te egyáltalán, mit jelent a "félreérthető" szó? Ez egyáltalán nem félreérthetően azt jelenti, hogy nem a jó barátja akarsz lenni, hanem dugni akarod.
2012. aug. 14. 12:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Tehát őt akarod, csak foglalt ergo egyértelműen belé vagy zúgva, vagyis íme egy újabb fiú-lány barátság van bukásra ítélve...
2012. aug. 14. 13:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem,az még bele fér,ha ízlésesen dícséred a ruháját, a haját,tulajdonképp akármit mondhatsz,csak ne az jöjjön le belőle,hogy kell neked.Én is mondtam már csaj ismerősömnek,hogy mekkora nagy mellei vannak,de úgy hogy nem arra gondolt belőle,hogy rá vagyok akadva.
2012. aug. 14. 13:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Azt mondtam hogy örülnék ha a barátja helyében lehetnék,tehát örülnék ha ilyen barátnőm lenne mint ő. És a kérdésre irtam,hogy akkor miért nem ő,mert amugy is foglalt. Bóknak túl erős,más ilyet nem szokott mondani?
2012. aug. 14. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!