Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha mindkettőnknek első alkalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindkettőnknek első alkalom, akkor lehet óvszer nélkül?

Figyelt kérdés
Csak anál lenne
2012. aug. 13. 23:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sikosítót használnék
2012. aug. 13. 23:42
 12/15 anonim ***** válasza:

10!

Mire alapozod ezt a kijelentést?Semmit nem tudsz rólam,nem ismersz,nem tudod mit próbáltam már ki,vagy mit nem!

De hát te biztos mindent mindig mindenkinél jobban tudsz....csak el ne süljön az a nagy fejed...

2012. aug. 13. 23:47
 13/15 anonim ***** válasza:
utolsó: Ha lenne gyakorlati tapasztalatod, akkor nem írtad volna azt amit. Kellő odafigyeléssel és előkészülettel simán lehet óvszer nélkül is. ;)
2012. aug. 13. 23:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Engem inkább az érdekelne, hogy egy fiatal szűz pár miért pont anállal indít?

Szerintem előbb punci, és ha megfelelő a gyakorlat, ismeritek egymás testét, reakcióit, akkor kíváncsiságból ki lehet próbálni.

Megfelelő táplálkozás, beöntés után elvileg lehet óvszer nélkül is... tiszta lesz, de utána se punci, se orál, és azonnali fürdés!

De most tényleg: a legeslegelső alkalmat beöntéssel indítani? És popsiba?

Ha a lányommal így kezdene majdan valaki, nagy eséllyel megmártanám benne a konyhakést :S.

2012. aug. 14. 04:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Amcsiban a mai tinik anállal kezdik. Az igazinak akarják tartogatni a szüzességüket, de szexelni már akarnak. Így oldják meg.
2012. aug. 15. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!