Nagyon félek még szűz vok és mindíg átgondolom h milyen lesz az eslő alkalom. És mindíg az jár a fejemben h vmi baj fog történni (kilyukad az óvszer vagy ilyesmi) váá mit csináljakk? :S
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 13:07
1/4 anonim válasza:
HA félsz attól, hogy kilyukad az óvszer, akkor irass fel inkább fogamzásgátló tablettát, és azt használj, Ha még így is nagyon félnél használhatjátok a gumit, és a tablettát együtt is... Bár mindkettő nagyon megbízható külön-külön. Ha esetleg megtörténne a baj, amire kb 1-2% esély van, akkor még mindig ott a 72 órás tabi.
2/4 anonim válasza:
Még ne szeretkezz, ha csak a görcsölés van belőle.
3/4 anonim válasza:
Ilyen miatt szerintem nem kéne félned.
Nyugi:)
4/4 anonim válasza:
Ha ennyire tartasz tőle, akkor én is azt tanácsolom, hogy még várj a szexszel egy kicsit.
Amúgy én is a f.gátlót ajánlom, anno én is felírattam, mikor tudtam, hogy lassan eljön a szex ideje, nem is kifejezetten azért, mert féltem az óvszertől, hanem mert bármiféle "csomagolás" nélkül akartam érezni a fiúmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!