Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi fiúk miért nem vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi fiúk miért nem vagyunk olyan szépek, mint a lányok?

Figyelt kérdés
Ha néha meglátok egy szép lányt, elgondolkodok, hogy neki milyen gyönyörű arca van, én meg milyen csúnya vagyok hozzá képest.
2009. júl. 21. 13:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ha a teremtő ilyen testet adott neki, akkor éljen ebben a testben. Különben meg öreg korára mindenki egyformán csúf lesz.
2009. júl. 21. 15:09
 12/15 anonim ***** válasza:
39%
Köszönöm a lepontozásokat a véleményért. Értelmesek vagytok, de tényleg.
2009. júl. 21. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:
33%
Akkor is vannak hányingerek,nekem ez marad mindig a véleményem!!!
2009. júl. 21. 15:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az sem igaz hogy öreg korában mindenki csúnya lesz. Nekünk férfiaknak -már egyeseknek- kifejezetten jót tesz szerintem ahogy öregedünk. Nőknél ügye gáz, de láttam én már nagyon sok szexi középkorú nőt is, akik sokkal kívánatosabbak voltak mint egy kifestett megcsinált 16-17 éves kislány.
2009. júl. 21. 17:42
 15/15 anonim ***** válasza:

egy férfi akkor jó, ha férfias --> ha nem nőies

egy nő, akkor szép, ha nőies.

ergó, ha szép akarsz lenni, legyél nőies. :)

2009. aug. 20. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!