Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi fiúk miért nem vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi fiúk miért nem vagyunk olyan szépek, mint a lányok?

Figyelt kérdés
Ha néha meglátok egy szép lányt, elgondolkodok, hogy neki milyen gyönyörű arca van, én meg milyen csúnya vagyok hozzá képest.
2009. júl. 21. 13:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Erre a kérdésre a genetika és az evolúció esetleg populációs-genetika világában kapsz választ.
2009. júl. 21. 13:38
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Mert mi jóképűek vagyunk, vagy jól nézünk ki. Fiukra ritkán mondják hogy szép.
2009. júl. 21. 13:49
 3/15 anonim ***** válasza:
27%

nem mindegyik lány szép!! vannak hányinger csajok is :D

Borzalom,az olyan jobb lenne ha nem is lenne :D

2009. júl. 21. 13:56
 4/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, elég nagy tahó vagy!
2009. júl. 21. 14:19
 5/15 anonim ***** válasza:
37%
Te meg hülye. Mi rosszat mondott? Sőt, még igaza is van szerintem.
2009. júl. 21. 14:28
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
Én úgy gondolom hogy sokkal több szép nő van mint jóképű férfi a mai világban. A férfiak többsége igénytelen persze tisztelet a kivételnek de a nők sokkal jobban odafigyelnek a külsejükre, természetesen a nők között is vannak igénytelenek de a férfiakra akkor is jellemzőbb.
2009. júl. 21. 14:49
 7/15 anonim ***** válasza:
66%

a férfiak jóképűek, a nők meg szépek.

ha a férfi szép akar lenni, azmár kicsit homáros sztem. a férfi maradjon csak jóképű, és nelegyen szép.

2009. júl. 21. 14:56
 8/15 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező: miért te minden lányt szépnek tartasz? egy lányra sem mondtad még hogy ronda? na ne...

Gondolom ha meglátsz egy ízléstelen nőt nem az jut eszedbe milyen szép.Vagy te még egy talpig elhanyagolt nőre is azt mondod szép?

Vagy még sorolhatnám...

2009. júl. 21. 14:58
 9/15 A kérdező kommentje:

Természetesen nekem se jön be minden nő.

De ez: "Borzalom,az olyan jobb lenne ha nem is lenne :D" elég tapintatlan megnyilvánulás volt.

2009. júl. 21. 15:02
 10/15 anonim ***** válasza:
45%

Jó kicsit túlzás volt,de szerencsétlen éljen úgy hogy borzalomnak tartja magát?

És csúf,mert ha csúf úgyis csúfolni fogják,és ez lelkileg neki sz*r.

2009. júl. 21. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!