Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, mitől olyan szépek az ázsiai lányok/nők?
Figyelt kérdés
Szerintem a legszebbek az ázsiai lányok/nők, és ezt rajtam kívül sok férfi gondolja így. Hihetetlenül vonzóak, csak nem tudom, hogy miért !? Szerintetek? :)2011. júl. 30. 22:14
1/19 anonim válasza:
Hát nekem egyáltalán nem jönnek be az ázsiai csajok.
Az európaiak a szépek és azon belül a MAGYAR csajok a legszebbek:)
22F
2/19 anonim válasza:
teljesen sima test, és hálásabbak a szexben, mert ázsiában a férfiaknak elég kicsi a farkuk
3/19 anonim válasza:
Szerintem az életmódjuk és az étkezésük miatt szépek
4/19 anonim válasza:
6/19 anonim válasza:
Magyarról volt szó!!! nem szilikonról
7/19 anonim válasza:
óhh nekem is nagyon bejönnek, főleg a koreaiak, meg a kínaiaknál is vannak gyönyörűek. :)
Amúgy talán azért olyan vonzóak, mert nekünk európaiaknak érdekesek, hiszen nem megszokottak nálunk...biztos vagyok benne, hogy ők is így állnak hozzánk.
8/19 anonim válasza:
Első vagyok!
Most komolyan azokra a húzott szeműekre buktok?
Én kitartok az mellett, hogy a magyar csajok a legszebbek!:)
10/19 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 22:20
Tökéletes visszavágás volt xD
Nekem is nagyon tetszenek az ázsiai és nők. Van bennük valami különleges, amik izgatóvá teszik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!