Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, mitől olyan szépek az ázsiai lányok/nők?
Nos, alapvetően az táplálkozási szokásaik miatt sokkal egészségesebb és szebb a bőrük (legalábbis többségüknek), ezenkívül az európaiakénál kisebb, csinos törékeny testük valószínűleg ösztönösen bekapcsolja a pasiknál az "erős férfi vagyok, aki megvéd" gombot :))
Emellett a világos bőr-sötét szem kontraszt is külön szépséget ad nekik^^
szerintem a szemuk miatt olyan szepek,mag a kicsi orruk miatt...babaarcu a tobbseg,attol olyan aranyosak..altalaba az europai nokre is akkor mondjak hogy szep,ha babaarcuak..
en pl babaarcu vagyok,pedig nem vagyok azsiai..kicsi orrom van,az arcformam is olyan,ha oldlbol nezed az arcom,akkor olyan mintha egyenes lenne..mint neki
azonkivul a szemeim mandulavagasuak..baratnoim is azzal viccelnek ha megismerunk valakit,vagy ha bemutatnak valakinek azt mondjak hogy kinabol jottem:))es elhiszik..de a hajam az barna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!