Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabbaknak milyen társkeresők vannak? 20-30 között
Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 20:46
21/30 A kérdező kommentje:
na látod itt vérzik el a dolog..bár nálam is ez van..olyan fiúhoz nem szoktam leülni :)
2012. aug. 10. 21:20
22/30 anonim válasza:
De mégis összejött nem eggyel a dolog:) Szóval aki emberek között van, legyen az nő vagy férfi, előbb utóbb összejön valakivel, ebben biztos vagyok. A kisujjamat se mozdítottam a párkapcsolataim nagy részéért, ne nem mintha 25 lett volna:DD 24F
23/30 anonim válasza:
Ha lány vagy tökmindegy hol ismerkedsz a mi célunk burkoltan úgy is ugyanaz. Csak rajtad áll hogy kinek és mikor adsz utat. Addig meg nem tilos magadat jól érezni a társaságunkban.
24/30 A kérdező kommentje:
hát csak sikerül valami ..
neked meg jó dolgod van akkor :D én nem vagyok kezdeményező, szépen kivárom :)
2012. aug. 10. 21:27
25/30 anonim válasza:
jól is teszed ha nem vagy nyomulós:) az taszító tud lenni. Úgy értettem, hogy nem volt sok dolgom, hogy a lányok általában nagyon feltűnően szemeztek..meg stb...ennél többet nem kell tenni, utána minden megy magától, ha mindkét fél akarja:)24F
26/30 A kérdező kommentje:
értem én :) csak lesz valami akkor :)
2012. aug. 10. 21:39
27/30 anonim válasza:
hacsak nem vonulsz be egy kolostorba:DD
28/30 A kérdező kommentje:
azért még annyira nincs veszve a helyzet de köszi :D
2012. aug. 10. 21:56
29/30 anonim válasza:
na megint én az a kárhányadik.
nálam is vicces de én sem ülök le egy szép lány mellé aki jól néz ki vonaton :)
a legutóbbi lány ő mondom vele rendelői váróban ismerkedtem meg de csak 2 hónapig tartott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!