Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabbaknak milyen társkeresők vannak? 20-30 között
Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 20:46
11/30 A kérdező kommentje:
amúgy én lány vagyok ez lemaradt, bocsánat
2012. aug. 10. 20:59
12/30 anonim válasza:
Ha meg lány vagy, akkor a legtöbben csak megdugni akarnak onnan. Bocs, de én így gondolom. 24F
13/30 anonim válasza:
rájöttünk h az vagy szerintem:)
amúgy a 20:57-esnek igaza van az utcát tekintve.
A legtöbb lány siet búvalb@szott, túl komoly mint akire az lenne ráírva h nehogy hozzám merj szólni...egy mosoly se annyi sem.
Utcán 1 dolog az amivel kapcsolatban 1 kávét sikerült elérnem a lánynál h eljátszottam h nem ismerem Pestet és útbaigazítás kéne.
14/30 A kérdező kommentje:
igen meg akarnak du*gni arra már rájöttem..
de buliba is, még akkor is ha nincs kint a fenekem meg a mellem..ezért gondoltam az utcára :/
2012. aug. 10. 21:06
17/30 A kérdező kommentje:
amúgy tényleg mennem kell vérvételre, csak nem szeretem, de akkor most már rászánom magam :)
2012. aug. 10. 21:09
18/30 anonim válasza:
Ideális hely lenne amúgy az utca, de valahogy a mai fiatalok olyan görcsök:DD Én vonaton már nagyon sok lánnyal megismerkedtem, néhányuk egész konkrétan fel akart szedni, de az nem volt vonzó..azokból nem is lett semmi. Szóval esetleg a tömegközlekedést még tudom ajánlani:) 24F
19/30 A kérdező kommentje:
hát hozzám vonaton csak az idősek ülnek le :)
bár volt egy idősebb pasi is aki tényleg túlkoros volt hozzám amit el is mondtam neki..majd kiugrott a vonatból,(persze lassan ment a vonat mert várt egy másikat de akkor is) mik vannak..
2012. aug. 10. 21:15
20/30 anonim válasza:
az a vicc, hogy én se ülök le alapból olyan csajokhoz akik bejönnek, csak ha már nincs szabad hely:DDD még a végén elbízzák magukat. 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!