Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lesz " baja" a puncimnak?
Amúgy azt én is röhejesnek tartom, akik leszólják a "babapuncit". (Nem a 60%os válaszolónak szól, oké, neki kifejezetten más tetszik el van fogadva ha normálisan leírja:D) Hanem már más témákban is olvastam, hogy "fúúj milyen kislányos", "nekem kilógnak de az én pasim amúgy se csak a vágásosra gerjed mert az milyen már". Bocs, de ez szánalmas. Nem azt mondom, hogy csak a kislányos, formás lehet a szép, meg az a példa, de valljuk már be, hogy az a legarányosabb és ezáltal a legesztétikusabb is. Ez olyan, mintha leszólnánk egy szép arányos formás orrot, hogy milyen ronda, a görbe sokkal szebb. Azért álljon már meg a menet! Nekem soha eszembe se jutott volna leszólni, ha valakinek kilóg, vagy az egyik oldala nagyobb mint a másik stb, mert nem az a lényeg, és az is lehet szép, úgyis az ápoltság a lényeg. Na de amikor már sokadszorra látom, hogy fordítva viszont folyton bepofáznak, hogy "vágás" meg stb, akkor ne várják el tőlem se, hogy ne szóljam le a kilógósakat:P Bár én akkor se fogom leszólni a más formájúakat, mert nem süllyedek le a szintjükre. És oké, hogy elmagyarázzátok a kérdezőnek, hogy nem az a lényeg, na de ha már neki ilyen kislányos eredetileg, akkor nem csodálom, ha nem akarja, hogy megváltozzon. Én se cserélném el soha semmiért se, mert nagyon szép és arányos, nem is értem, aki leszólja:O Viszont nem esnék kétségbe, ha nem így születtem volna, hanem más formájúval, mert hozzád tartozik, vele élsz le egy életet, tetszenie kell, akármilyen is. De a kérdező így született, természetes, ha nem akarja, hogy megváltozzon.
A kérdésre egyébként már válaszoltam (jól le is pontoztatok, ez is az előző sorokat bizonyítja mellesleg), nekem felnőttként, sok tapasztalat és mosás után is kislányos. Ez van, ezt kell szeretni, és én szeretem is:D
Köszönöm kedves utolsó válaszoló:)
Mintha én irtam volna a TE soraidat,én is így látom a dolgokat,szóval nem is ismétellek meg:)
A többieknek is köszönöm a hozzászólásokat!
Egyébként nem kívántam vitát nyitni hogy babapunci vs. nem babapunci,mert engem nem érdekel hogy kinek milyen van,nem is igy tettem fel a kérdést.Csak az volt a kérdés hogy megnyúlhat e a pinus.
Inkább annak örüljünk,hogy van puncink,és mindenki szeresse a sajátját.
"Ezzel tudod miért nem értek egyet?
Mert sajnos oylan világban élünk,ahol a kinézet alapján ítélik meg az embert.
Mondok egy egyszerű példát.
A pasi imádja a bnője melleit gyömöszölni,imádja nézni ahogy mondjuk szex közben le-föl mozognak stb.. hát igen.. aztán egy nap arra eszmél a pasi,hogy mé' lóg ennek a melle..és akkor jön az hogy léci csinálj vele valamit,mert igy hogy néz ki,ez meg a csa önértékelésének nem tesz majd jót...De nyilván nem csak ettől fog megereszkedni egy mell..de ha pl erre odafigyelünk,eggyel kevesebb dolog lesz,amitől majd megereszkedhet a mell..szélsőséges példa meg lehet hülye is,de sajnos oylan világban élünk,ahol igenis számít a "tökéletes " külső."
Aki erre először válaszolt (a 32 éves nő), annak nagyon igaza van! Miért, ha, tegyük fel, a pasid mondjuk hízik egy kicsit, Te akkor már nem szereted? Elképzelhető, hogy előzőleg jobban tetszett, de gondolom, azért nem kérdés, hogy vele maradsz, mert sok más egyéb dolog miatt szereted! Érted miről beszélek? Ráadásul ha egy nőnek megereszedik a melle, sokszor arról nem is tehet, pl. szülés, szoptatás miatt történik meg. Attól ő még ugyanaz az ember, akibe a párja belészeretett!
Vannak persze, akik úgy gondolkodnak, ahogy leírtad fent, de messze nem mindenki! Engem kiábrándítana a párom, ha ilyesmi okból becsmérlő megjegyzést tenne rám. Meg nem is egyenrangú szerelem az, ahol az egyiknek folyton rettegnie kell, hogy elveszíti a párja vonzalmát!! Milyen szerelem az, amit egy kicsit megereszkedett mell stb. képes megváltoztatni????????????
Továbbra is tartom, hogy gondolj bele, a végén már annyi dolog fog összejönni, amire "ügyelned kell", hogy ennyi erővel üvegvitrinbe is zárhatod magad, és akkor tökéletes kiállítási tárgy maradhatsz! De a helyedben én inkább élvezném az életet, és a szexet. Ha szereted a lovaglópózt, akár lovaglópózban is ;)
Örülök, hogy egyetértünk. :) Bár a sok nem babapuncijú jól lepontozott, de ezzel is csak az intelligenciaszintjüket bizonyítják a lepontozók:)
Amit az utolsó írt az igaz, de sajnos a férfiaknak tényleg több mindent szabad. A magyar férfiaknak meg amúgy is túl nagyok az elvárásaik (volt is már ilyen kérdés). És én ezt már nagyon unom egyébként... De sajnos az idő ellen az ilyen kis praktikák, hogy vigyázol lovaglóban stb nem elegek, így is-úgy is utolér az idő.
12:52
Ó, de ha a(z előbb jellemzett típusú) férfinak való megfelelést teszed életed fő céljává és irányadójává, akkor is előbb-utóbb bajba kerülsz, mert akkor nem fog ugyan lógni a melled, de akkor meg az lesz Veled a "baj", hogy nem vagy elég ügyes, aktív, szenvedélyes, bevállalós stb. a szexben, és "még csak jól meggyömöszölni se lehet" stb.
Ez olyan, mint hogy egyszer azt írják az újságok, hogy fogyjál le, aztán meg azt, hogy a pasik nem szeretik az olyan nőket, akik nem esznek jóízűen. Na bumm!
Ha valaki hibát akar keresni a másikban, az úgyis talál, és aki hagyja ettől befolyásolni magát, ahelyett, hogy tiszteletet vívna ki magának, illetve olyannal jön össze, aki esetében ez eleve adott, az életreszóló bérletet váltott magának az önbizalomhiányosok klubjába.
28/n
Az a baj, hogy ma minden azt nyomja: ha egy nő nem szép, karcsú és fiatalos, akkor értelmetlen az élete. Minden nő kétségbeesetten igyekszik konzerválni a fiatalságát és szépségét, iszonyú mennyiségű időt és pénzt ölve ebbe. ha ezt a pénzt a saját műveltsége feljesztésére fordítaná, sokkal többre menne.
Nem mondom, hogy ne akarjon egy nő szép és ápolt lenni. Igenis, beletartozik a nőiességbe, hogy minél szebb, ápoltabb, nőiesebb, csinosabb legyen, amennyire tőle telik. De ez szinte már életcéllá fajult egyes nőknél, mintha ettől függne minden, a boldogságuk, a pasijuk vonzalma, az önértékelésük, a munkahelyük, minden. És ez nagyon-nagyon szomorú.
És furcsa is. Már a 10 éves kislányok is 20nak akarnak látszani, és a 38 éves nők is szintén 20nak. Döbbenet. Sokkal többre mennénk, ha mindenki a saját korának megfelelően akarna kinézni, és 38 évesen szép 38 éves lenne, a 20 éves külsőt pedig meghagyná a húszéveseknek. Az ember meg fog öregedni, mell meg fog ereszkedni, ez az élet rendje. A fiatalságot nem lehet konzerválni.
A babapunciról...? Nincs véleményem. Sose volt. Sose nézegettem más nők punciját, pláne nem hasonlítottam a magamét mások puncijához. A magaméval tökéletesen meg vagyok elégedve, és a férjem is.
Képzeljétek már bele magatokat egy férfi helyzetébe. ott állsz egy nő előtt akit szeretsz, és le fogtok feküdni perceken belül. Érdekel milyen típusú a puncija? Nem hinném, hogy ez bármelyik férfit érdekelne. Legyen ápolt és nincs probléma.
Vagy egy másik példa. Ti problémáztok azon, hogy hogy néz ki a barátotok pénisze? Mert engem nem. És nem hinném, hogy bármelyik ember a nemi szerved, vagy a melleid alapján ítélné meg az egész lényedet. Ezeket meg gondolom, csak annak mutogatod akit szeretsz, őt meg nem ez fogja érdekelni. Szóval nincs probléma. Ne legyenek már ennyire központban a külsőségek.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!