Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lesz " baja" a puncimnak?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés,de ez van.Szóval csak arra lennék kíváncsi,hogy a punci "deromálódhat" az úgymond "gyömöszöléstől",mikor fürdés közben alaposan megmosom? Mert ugye szét kell húzni,hogy alaposan meg lehessen mosni,stb szal nem csak elsiklok felette..Nekem még babapuncim van,de nem tudom,hogy ettől megnyúlhatnak e a nagyajkaj,kisajkak,stb....szóval nem lesz "salátás"? Például lehet hogy hülyén hangzik de szex miatt is elkezdhet lógni a mell,mert ha a csaj nagyon intenzíven lovagol és a mellei meg pattognak le-föl az kb oylan mint amikor fut..na de ez most mellékes.
szerinted a mosástól megnyúlik a punci? ne röhögtess már:D akkor minden nő térdig érő szeméremajkakkal mászkálna, ha a mosástól változna. gondolkozz egy kicsit, kérlek.
20/L
2009. júl. 21. 01:38
3/31 A kérdező kommentje:
nyilván nem a tusfürdőről beszélek meg a mosásról..hanem amit kézzel huzigálsz.
2009. júl. 21. 01:48
4/31 anonim válasza:
Ne aggódj nem deformálódik a pinusod :D
2009. júl. 21. 01:57
5/31 anonim válasza:
nem, de ha még babapuncikorú vagy, simán változhat. nekem 14 éves koromban megnőttek valamelyest a kisajkaim, és sajnos, olyan salátás lett. :( azt hittem, valami baja van, vagy valami fertőzés érte, hogy ilyen hirtelen történt, szinte egyik hétről a másikra, azóta is csodálkozom rajta, hogy ilyen gyors volt. :S
én is aggódom, hogy a lovaglástól hamarabb elkezdenek lógni a melleim, nem is szoktam nagy hévvel csinálni, és azt sem szeretem, ha nagyon akarná gyömöszöni a cicim a barátom, bár nem is engedem neki, csak finoman nyúlhat hozzá, nehogy idő előtt megereszkedjen.
2009. júl. 21. 02:13
6/31 anonim válasza:
Te jó ég..
Meg összemegy mint a pamut, nem?
2009. júl. 21. 02:23
7/31 anonim válasza:
Nekem sok év szexuális tapasztalat és mosakodás után is "baba alakú" van:D
2009. júl. 21. 02:42
8/31 anonim válasza:
Ha egy fiú véleményére is kíváncsi vagy, leírom, hogy a kilógó kisajkakkal is ugyanolyan gyönyörű minden punci, mint a babapunci!!!
2009. júl. 21. 07:23
9/31 anonim válasza:
Fúúú...szerintem többet ne mosd meg. A térdedig fog lógni. És lovaglás közbe a melled is kösd fel...És ne is fuss!
2009. júl. 21. 09:33
10/31 anonim válasza:
Szerintem te nagyon beteg vagy !!!! többet ne mosd meg :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!