Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem lesz " baja" a puncimnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lesz " baja" a puncimnak?

Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés,de ez van.Szóval csak arra lennék kíváncsi,hogy a punci "deromálódhat" az úgymond "gyömöszöléstől",mikor fürdés közben alaposan megmosom? Mert ugye szét kell húzni,hogy alaposan meg lehessen mosni,stb szal nem csak elsiklok felette..Nekem még babapuncim van,de nem tudom,hogy ettől megnyúlhatnak e a nagyajkaj,kisajkak,stb....szóval nem lesz "salátás"? Például lehet hogy hülyén hangzik de szex miatt is elkezdhet lógni a mell,mert ha a csaj nagyon intenzíven lovagol és a mellei meg pattognak le-föl az kb oylan mint amikor fut..na de ez most mellékes.
2009. júl. 21. 01:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
81%

Nyugodj meg, az alapos mosással csak jót teszel a cicádnak, nem fog tőle lógni! A mell formájának sem sem árt a szex, emiatt se aggódj!

De egyébként gondoltál már arra, hogy mire mégy a szép és nem "deformálódott" testeddel, ha nem mersz vele csinálni semmit? Ki tudja, milyen aggályokat fogsz még kitalálni vagy hallani másoktól... :( De gondolj már bele, a tested azért van, hogy segítségével ÉLJ és jól érezd magad! Azért van egy sorrend! A tested van érted, és nem Te a testedért!

És miért is az az ideális, ha egy nőnek "kislányos" teste van? Ahogy előttem írta valaki, nem csak a babapunci lehet szép. Csak azért írom, hogy tudd, ez ne nem lehet felvágás tárgya, és ettől nem leszel több, mint mások. MInt ahogy semmi olyan dologtól, ami nem a Te érdemed. Ne higgy el mindent, amit a magazinokban olvasol. Próbálj meg tudatosabbá válni.

Remélem, nem vagy túl fiatal ahhoz, hoyg ezt megértsd, és elgondolkozz rajta.

2009. júl. 21. 10:25
 12/31 anonim ***** válasza:
67%
Azt azért mindenkinek a figyelmébe ajánlanám, hogy a kisajkak szövete rugalmas, vagyis igenis megnyúlhatnak. Pl. a rendszeres húzkodástól kézzel, szájjal, netán a kisajkakat direkt húzó piercingek bevetésével. Van, akinek erre kifejezett igénye van, mert ő vagy a pasija a kilógó kisajkakat szereti, s nem a babapuncit, viszont ez utóbbi adatott meg neki, vagy a már meglévő hosszon még nyújtani akar. Spec. én is sokkal de sokkal szexisebbnek és nőiesebbnek tartom, ha "kilóg a macskanyelv", mint a kislányos cameltoe-t. Utóbbinak a látványa nem izgat fel, előbbi típust látva viszont azonnal merevedésem lesz. :D
2009. júl. 21. 10:28
 13/31 anonim ***** válasza:
67%
Hát az a pasi menjen a francba, aki ha kislányos pinám van, azt akarná, hogy nyújtsam meg az ajkakat, és az is, aki ha kinyúló ajkaim vannak ,azt akarná, hogy mondjuk plasztikáztassam le őket - mert az USA-ban már ilyet is csinálnak. Ide akarunk mi is jutni? Mindent az olyan férfiaknak, akik ettől teszik függővé a szeretetüket? Gondolkozzunk már...........
2009. júl. 21. 10:35
 14/31 anonim ***** válasza:
72%
Nem vitatkozom veled, mert azt egy szóval sem írtam, hogy a nők kötelező jelleggel vessék alá magukat a pasijuk ilyen jellegű türannoszi követeléseinek. Természetesen minden nő szabadon rendelkezhet a puncija (kinézete) felett. De, ha valakinek igénye van a kilógó kisajkakra, és ez a pasija igényével is találkozik, akkor miért ne tenne a kedvére (meg a magáéra)? És ha vkit zavar a kilógó nyelvecskéje, miért ne plasztikáztatná, ha úgy van kedve? Ízlések és pofonok - ne szóljunk már másokéba bele, még löttyös indulat által vezérelve se! És ennek semmi köze ahhoz, hogy most akkor szerethető-e egy babapuncis nő vagy se. Miért ne lenne az? Voltak olyan barátnőim is, és velük is nagyon jó volt a szex, és kívántam őket. De ettől függetlenül a macskanyelves punci sokkal inkább kedvemre való (ilyen a mostani kedvesemé is). Ez van, lövess főbe, nem tehetek róla.
2009. júl. 21. 10:43
 15/31 anonim válasza:
Szerintem ha deformalodhat is, habar szerintem nem a mosastol fugg inkabb, hanem egyentol, akkor is jobb ha apolt.. De amugy szerintem nem deformalodik, ha deformalodna is, akkor sem okozna problemat a nemi eletedben.
2009. júl. 21. 11:17
 16/31 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam volna,hogy ilyen indulatokat vált majd ki a valóban primitív kérdésem.Bocs attól,akinem nem tetszett,nem hülyeségnek szántam.Egyik válaszoló le is írta,hogy mivel a szövetek rugalmasak,igy igenis megnyúlhatnak húzkodástol akár kézzel,akár szájjal,piercing által,stb..

Arra meg hogy szarjam már le.. nos,lehet h minden punci szép,de mivel ez az én kérdésem,az én esetem,ezért engem igenis érdekel hogy a puncim ne legyen megnyúlt.Ha mást nem,ok,magánügye.Én tiszteletben tartom.

A véleményéért meg senkit nem pontozok le.

köszönöm

2009. júl. 21. 11:48
 17/31 A kérdező kommentje:
ja és nem vagyok "babapunci korú" :)
2009. júl. 21. 11:49
 18/31 A kérdező kommentje:

" De egyébként gondoltál már arra, hogy mire mégy a szép és nem "deformálódott" testeddel, ha nem mersz vele csinálni semmit? Ki tudja, milyen aggályokat fogsz még kitalálni vagy hallani másoktól... :( De gondolj már bele, a tested azért van, hogy segítségével ÉLJ és jól érezd magad! Azért van egy sorrend! A tested van érted, és nem Te a testedért! "

Ezzel tudod miért nem értek egyet?

Mert sajnos oylan világban élünk,ahol a kinézet alapján ítélik meg az embert.

Mondok egy egyszerű példát.

A pasi imádja a bnője melleit gyömöszölni,imádja nézni ahogy mondjuk szex közben le-föl mozognak stb.. hát igen.. aztán egy nap arra eszmél a pasi,hogy mé' lóg ennek a melle..és akkor jön az hogy léci csinálj vele valamit,mert igy hogy néz ki,ez meg a csa önértékelésének nem tesz majd jót...De nyilván nem csak ettől fog megereszkedni egy mell..de ha pl erre odafigyelünk,eggyel kevesebb dolog lesz,amitől majd megereszkedhet a mell..szélsőséges példa meg lehet hülye is,de sajnos oylan világban élünk,ahol igenis számít a "tökéletes " külső.

2009. júl. 21. 11:58
 19/31 anonim ***** válasza:
68%

"Mert sajnos oylan világban élünk,ahol a kinézet alapján ítélik meg az embert."

Na és? Szégyen, ha mások véleménye szerint éli valaki az életét, ha elsősorban erre ad, nem pedig a saját értékére és önbecsülésére.

Az olyan ember véleményére nem adok, aki a kinézetem alapján ítél meg. Ítéljen a tetteim alapján!

Ha egy pasi el akarna hagyni a megereszkedett melleim miatt, akkor olyan is, és meg hadd menjen! Felejtős, nem éri meg a vesződséget. Mert mi lesz, ha ráncos leszek, és öreg? ha egy kis kilógó kisajak vagy lógó mell miatt elhagy, akkor a hűségnek nyoma sincs benne! Nekem olyan férfi kell, aki kitart mellettem akkor is, ha balesetben lebénulok vagy öregkoromra megcsúnyulok. Aki nem ilyen, az nem is férfi, hanem kandúr, akinek csak szex kell, maga a nő és a nő szemályisége meg nem.

2009. júl. 21. 12:45
 20/31 anonim ***** válasza:
71%
Ja, a puncimból kilógnak a kisajkaim, a D méretű melleim már enyhén megereszkedtek a súly alatt (32 éves vagyok), van vagy 10 kiló feleslegem, a magas, szőke, kékszemű férjem mégis bolondul értem, és nagyon vonzónak talál. Mert ENGEM szeret, nem csupán a testemet, és azért szeretett belém, amilyen ember vagyok.
2009. júl. 21. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!