Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a kutyák játszanak csontokkal? : /
tele van evel a fecbook és az egész internet...
most hizzak meg? vagy mi?
jobban gerjednének a pasik a nagy kerek fenékre,meg az egészségesen telt derék,mell ,combra?
nem vagyok csont sovány,de eléggé el bizonytalanit.
most mért játszod az agyad?? :D
Krvára nem vagy csontos:D átlag alakod van és ennyi.Mit kell hisztizni:D
Az interneten lehet, hogy ezt terjesztik, de a valós életben mégis mindenkinek a vékony nők kellenek.
A képeken lévő nők nagyon szuperek!
Nem vagyok kövér, de stramm, izmosabb testem van, ilyenek a génjeim, ez van. Higgyél nekem, még egy girhes csaj is előbb talál magának srácot, mint én, manapság egyszerűen az a divat, ha 50 kiló alatt vagy. Ha ettől eltérsz, akkor fújj, dögölj meg, rád se néznek... :(
Nekem tetszenek a képen lévő csajok testalkatai. Mondhatják, hogy csak a média teszi őket vonzóvá, de akkor elég jól csinálja, mert csak ők a vonzók...
Hülyeség.Ráadásul a faszbukon mindenféle baromság terjed a tinik körében.Azt hiszik okosság.
Nem!Nem csak a kutyák játszanak a csontokkal.
Már csak azért is mert csak azért nem vagy csontkollekció mert vékony vagy.
Ne hízz meg.Magadat szeresd úgy ahogy vagy,és ne úgy ahogy mások szeretnék.
Én és még sokan mások a vékony lányokat szeretjük.
Mi is kezdhetnénk terjeszteni a hasonló képeket,hogy csak a "kismalac játszik kocákkal"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!