Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szeretitek ha a pasik "játszanak" a mellizmaikkal? :D
Figyelt kérdés
mikor felváltva megfeszítik és elengedik2009. aug. 31. 20:21
2/11 anonim válasza:
A párom poénból szokta csinálni. Kijelenti közben, hogy én ilyet úgysem tudok. :D Na ezen aztán jót nevetünk, mert volt már, hogy visszakérdeztem, hogy "Miért, azt szeretnéd, ha én is fiú lennék?!" :D
4/11 A kérdező kommentje:
20:27
pedig én láttam már olyan nőt aki tud ilyet :D
2009. aug. 31. 20:38
6/11 anonim válasza:
20.27 vagyok. Hát lehet, hogy van ilyen. De én nem vágyom ilyen babérokra. :D Egy családba elég egy "bolond" is! :D
7/11 A kérdező kommentje:
Kiröhögni? Az érdekes, szerintem vicces de nem nevetséges..kiröhögni a nevetséges dolgokat szokták.
2009. aug. 31. 20:58
8/11 anonim válasza:
Én nagyon szeretem és lázba hoz!!!A barátom is szokott és odáig vagyok tőle!!!!!!!xD
20/L
9/11 anonim válasza:
Miért kell azért lepontozni mert más a véleményem????Idióták.........
10/11 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval. Van egy kérdés ameire a válasz vagy az, hogy igen vagy az, hogy nem. És akármit válaszolok le leszek pontozva. MIért kelle zt csinálni? Annyi hülye ember van itt hogy az már túlzás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!