Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a kutyák játszanak csontokkal? : /
tele van evel a fecbook és az egész internet...
most hizzak meg? vagy mi?
jobban gerjednének a pasik a nagy kerek fenékre,meg az egészségesen telt derék,mell ,combra?
nem vagyok csont sovány,de eléggé el bizonytalanit.
Nekem meg csak a vékony lányok jönnek be. Igazából szerintem ez úgy ahogy van csak egy hazugság. Ezek a férfiak max azért mondják mert nem lehet csinos barátnőjük.
Bár nem fakadnék sírva ha igaz lenne. Kisebb a konkurencia. :DDD
22F
Most a kérdés arra irányul hogy valaki azt akarod hogy játszon veled? vagy úgy érzed hogy a tested miatt nem szólnak hozzád pasik?
egy képet küldhetnél ha gondolod, vagy dumálhatunk ha benne vagy.
sokan utánam néznek,meg mostanában rengetegszer megbámulnak,még akkor is ha egy trikó meg egy farmer van rajtam... AMIT igazából nem tudok hová tennni,vagy olyan csunya vagyok,vagy van rajtam valami mocsok :)))
nem arról van szó amugy hogy nem tetszem senkinek,dehogy.... csak mindenki ugy el van evel a témával... hogy kicsit kezdek elbizonytalanodni :))
és nem.nem arra vágyom hogy valaki játszon velem nyugi! :D
Valakinek ez jön be, valakinek az. Nem érdemes általánosítani.
Nézz úgy ki, ahogy jól érzed magad. Nem kell ebbő
Tehát:
Nézz úgy ki, ahogy jól érzed magad. Nem kell ebből nagyobb ügyet csinálni.
(Érdekes, nekem a férfi ismerőseim szokták ezeket megosztogatni. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!