Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legcikisebb dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legcikisebb dolog amit valaha átéltetek az életben? Gondolok én szexre, hétköznapokra. Bármibe!

Figyelt kérdés
Nekem a legutóbbi pénteken volt. Élettársam van,meglátogattam a szüleimet hétvégén és képeket mutattam a páromról.Ahogy épp kattintgatom a a laptopon a képeket,bevillan egy kép a párom péniszéről! ^^ Nagyon ciki volt!!!Elfelejtettem,hogy lementettem a képek közé... :$
2009. júl. 20. 18:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A másik sztorim: A volt pasimmal szexeltünk,elég jól alakultak a dolgok. Aztán egyszer csak az előjátéknál meg akart fordítani,én át akartam rakni a lában a másik felére,de abban a szent pillanatban úgy fejbe rúgtam,hogy elmondása szerint megszédült,kicsit abba is hagytuk.Aztán mikor folytattuk a dolgot,belém hatolt,a pozitúra váltás miatt én fel akartam ülni,de ő nem vette a lapot és úgy fejbe kólintottuk egymást,hogy a srácnak elkezdett vérezni az orra. Na azután már nem volt kedvünk folytatni a dolgokat... :P :D
2009. júl. 24. 13:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Az első randin véletlenül pukiztam egyet a barátom előtt, de valami oltári hangosan. Szerintem nagyon izgultam. Aztán kínos csönd. Annyira megrökönyödtem, hogy én sem tudtam mit szólni, még annyit sem, hogy bocs. Úgy látszik, hogy ettől nem ábrándult ki belőlem szerencsére, mert azóta már házasok vagyunk, de irtó cikinek éreztem és mikor visszagondolok rá, nagyon gázul érzem magam még így évek múltán is.
2009. júl. 24. 15:05
 13/13 anonim ***** válasza:
jah én is tattol félek h befingok egy randin xd
2009. okt. 5. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!