Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A legjobb barátomr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A legjobb barátomról kiderült hogy meleg.

Figyelt kérdés

Hát az van hogy 1 napja voltunk barátnőmmel városban, vásárolgattunk, beszélgettünk meg mindent amit két legjobb barát, de amikor lementünk a parkba pihenni egy kicsit és leültünk a padra, én csak viccből eljátszottam hogy már félálomban vagyok meg minden (mert amúgy is egész nap kómás voltam), el is hitte, de a szokásos "na lefotózom és felteszem fészre" helyett megfogta a kezemet, rám hajolt és meg akart csókolni! (láttam mert ő becsukta a szemét én meg kinyitottam hogy most mivan?!) Amikor észrevette hogy nem alszom akkor elugrodt és mondta hogy sajnálja, de olyan jól érzi magát mellettem, mint még senkivel soha és már vagy 2 hónapja érez valamit amiközben mellettem van...ezek után kínomban nem tudtam mit szólni, hát én idióta elfutottam... azóta nem is beszéltünk semmit, pedig sms-t is írtam hogy beszélnünk kéne, de nem reagál vissza semmire...kicsit aggódom miatta, nem akarom hogy a barátságunk elvesszen meg nem is akarom megbántani meg semmi, de én most teljesen tanácstalan vagyok :(( SEGÍTSÉG!

(bocsi a hosszú leírásért :) ) 16 L

2012. aug. 8. 23:00
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
Ne etesd szegény lányt, látszik, hogy nem akarsz tőle semmit... komoly sebeket lehet ilyennel okozni. Inkább most bántsd meg, minthogy később omoljon össze a világ neki.
2012. aug. 27. 23:40
 42/48 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél végül?
2012. aug. 30. 14:34
 43/48 anonim ***** válasza:
Na valami azota?
2012. szept. 12. 04:42
 44/48 anonim ***** válasza:
Na hogy alakult? Élsz még? :D
2012. okt. 2. 21:01
 45/48 A kérdező kommentje:
ja bocsi kicsit elhanyagoltam a gyakori kérdéseket....dióhéjban annyi, hogy ugye voltam náluk még régebben, és nekem a bátyja tetszik. a Bátyjával összejöttem és hát rosszul esett neki, de megbeszéltük a dolgokat úgyhogy végülis megoldódott minden, csak sajnos elmondta h leszbi az a csaj aki rajtakapott minket, még régebben...bár azt csak így osztály körében, de akkor is ugye azt hitte hogy én vagyok a meleg, aztán amikor meghallotta h elmondja h én vagyok az, akkor kiállt és bevallotta...aztán szépen elterjedt a suliban a hír és hát annyira nem volt nagy durranás...de annyit megkért mindenkitől h felnőtteknek ne mondja el senki...mióta így "megoldódott" a titkolózás facebookon is keresték meg minden hogy ők is melegek és balh balh arról már nem beszélek..szóval így végülis happy end szerűség van, csak nem tudom meddig
2012. okt. 7. 17:36
 46/48 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé meg kéne becsülnöd azt a lányt. Az, hogy a bátyjával jöttél össze... hát, no comment.

Valóban a megoldás talán az lenne ha beleszeret valaki megfelelőbbe aki szintén szereti.

Csak, hogy értsd: Ha mi szeretünk bele egy heteróba az kb. dupla annyi szenvedéssel jár, mert az, hogy nem jöhetsz össze az nem azért van, mert van barátja vagy vmi, hanem, mert lány vagy. Ami eléggé lehangoló, hogy a saját nemed miatt nem lehet. + Nálunk ritka az olyan, hogy -nem szerelmes beléd, de udvarolhatsz neki és hátha, mert nálunk az van, hogy nem szerelmes beléd és hagyd békén- persze ez a pasiknál még benne van, náluk ott van a pakliban, hogy udvarlással elnyerheted.

De akkor lényegében megoldódtak a dolgok.

Neked van barátod, ő ismerkedik.

2012. okt. 7. 20:20
 47/48 anonim ***** válasza:

Szép kis történet, ügyesen megoldottátok.

Azért sajnálom a barátnődet.

A helyzet, h a lányoknál már van olyan erős barátság, h már nem tudod eldönteni, h most csak barát vagy több, főleg ebben a korban.

Amúgy meg nagyon szerethet, ha felfedte egy osztály előtt a dolgait és azért vigyázz rá, mert ezek után elég sérthetővé válhatott, legalább is szerintem.

További sok sikert az élet nagy problémáinak megoldásához :)

15/L

2012. okt. 10. 07:28
 48/48 anonim ***** válasza:

kerestem valamit a Google-n és felkeltette az érdeklődésemet ez a szép kis történet az elején kitalációnak hittem, de a végén szembesültem hogy van ilyen :) ,

szóval eltelt 2 év mi történt az óta, na mesélj ha nem gond?

2014. aug. 28. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!