Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A legjobb barátomról kiderült hogy meleg.
Hát az van hogy 1 napja voltunk barátnőmmel városban, vásárolgattunk, beszélgettünk meg mindent amit két legjobb barát, de amikor lementünk a parkba pihenni egy kicsit és leültünk a padra, én csak viccből eljátszottam hogy már félálomban vagyok meg minden (mert amúgy is egész nap kómás voltam), el is hitte, de a szokásos "na lefotózom és felteszem fészre" helyett megfogta a kezemet, rám hajolt és meg akart csókolni! (láttam mert ő becsukta a szemét én meg kinyitottam hogy most mivan?!) Amikor észrevette hogy nem alszom akkor elugrodt és mondta hogy sajnálja, de olyan jól érzi magát mellettem, mint még senkivel soha és már vagy 2 hónapja érez valamit amiközben mellettem van...ezek után kínomban nem tudtam mit szólni, hát én idióta elfutottam... azóta nem is beszéltünk semmit, pedig sms-t is írtam hogy beszélnünk kéne, de nem reagál vissza semmire...kicsit aggódom miatta, nem akarom hogy a barátságunk elvesszen meg nem is akarom megbántani meg semmi, de én most teljesen tanácstalan vagyok :(( SEGÍTSÉG!
(bocsi a hosszú leírásért :) ) 16 L
azt mondták a csajok, hogy amikor rám vártak és mondták az lb-mnek hogy én is ott leszek, kicsit ki volt bukva, de nem vészesen, ők is kérdezték hogy miért,de hanyagoltam a témát...
Beszélgettünk (5-en voltunk), aztán persze nem maradhatott el az üvegpörgetős játék...nah ja volt alázás...nah mind1, amikor én rápörgettem az az lb-m re és mondta hogy felel, kaptam az alkalmon megkérdeztem, h "Mit szól anyukád?"..erre azt válaszolta hogy "Anyu nem tudja".szóval valahogy kibeszélte magát otthon, a többiek néztek hogy most mivan persze jöttek a feltételezések hogy biztos meg volt neki az első alkalom egy fiúval blabla...amikor ő pörgetett rám, azt mondtam merek, erre azt mondta hogy az a feladatom hogy menjek ki a szobából..hát oks, kimentem, ő is jött utánam és mondta a többieknek hogy fojtassák. Kint aztán megbeszéltünk sok mindent (és most mennem kell de folytatom)
elmondta, hogy az anyjának beetette hogy egy fiún kaptunk össze kicsit, aztán meg jött az érzelgős rész...igen, ott is elcsattant egy csók meg egy kis tapizás, de az volt az "utolsó kívánsága"...hát mondta hogy ő még ugyanúgy érez mint legutóbb, annak ellenére hogy elküldtem, kicsit szomorú volt de kisírta magát otthon, akkor kicsit itt is elkezdett sírni, megöleltem és mondtam neki hogy mindig ott leszek mellette és segítek neki ha kell, de csak barátként erre kérdezte hogy lehetne-e még egy utolsó, aztán hát részemről tapasztalatgyűjtésnek miértis ne, na itt jött a tapizós csókolózós rész, NEKI NYOMTAM A FALNAK (???miért???) és úgy, persze mikor jön ki a réka, a legpletyisebb csaj wcre??amikor mi éppen ezt csináljuk...hát szegény nagyon meglepődött de kibeszéltük hogy ez volt a feladat 2. része...tartok tőle nem vette be...
aztán amikor visszamentünk mellémült és teljesen normálisan viselkedett, mondhatni boldog volt...velem ellentétben...a réka egész este engem piszkált...cuppogott nekem meg kérdező fejjel nézett ránk, de egy szót sem szólt....nem bírtam őt is kihívtam beszélni, első kérdése persze az volt h "engem is letepersz a falhoz szorítva?"
erre elkezdte nekem regélni hogy nincs semmi baj azzal hogy meleg vagyok, akkor is a barátom, de nem kellene rámásznom a legjobb barátomra....kicsit ideges lettem de nem szóltam semmit, visszamentünk és onnétt már minden rendben ment este...még lesz egy parti az lb-mnél majd ott nem tom mi lesz ezzel a rékával.. :SS
Hű.. Hú ez nem volt pite.. Hát figyelj. Nekem ez úgy jött le hogy magadban úgy rendezed le hogy mint barát vagy a lány mellett. Mégis élvezed hogy ilyen dolgokat csinálsz vele.. Ha tényleg csak barátként szeretnél rá tekinteni úgy gondolom nem a legjobb ha még egyszer kétszer utoljára csókolózol vele. Érted? Egyébként látszik hogy élvezed a dolgot. (legalább is így látom) Lehet hogy van egy kis hajlam.. Az is lehet hogy kíváncsiság az új felé. De ha komolyan nem vagy szerelmes a barátnődbe és a barátja akarsz lenni, akkor ne használd ki. A kihasználást úgy értem hogy engedsz a csábításnak, megengeded neki hogy csókolózzatok, még ha csak utoljára is.
Szóval rendezd le magadban mit akarsz. Ne zavard össze a lányt és magadat.
Szerintem az utolsó elég szemét dolgot mondott. Elvileg a lány beléd van esve, és most nem akarok durva lenni, de:
- ha nem akarsz semmit, akkor ne akarj SEMMIT. Se csók, se egyéb. Csak eteted szegény lányt, reménykedik, hogy talán idővel mégis beleszeretsz.
Hidd el, az hogy "utolsó csók" persze, oké, de neki semmivel sem lesz jobb. Voltam ilyen helyzetben, hiába reménykedtem, végül a lány közölte, hogy maradna a fiúknál. Semmi gondom vele, hogy hetero (persze, valamilyen szinten lehangol) viszont ezt igazán mondhatta volna előtte, és akkor nem megyek bele hülye játékaiba, nem húzom fel a reményeimet.
Döntsd el mit akarsz..
Sokszor az egyébként hetero beállítottságú lányoknak is jól esik a női érintés. A nők jobban megértik egymást, jobban érzik egymást, és mivel a legjobb barátnődről van szó, maximálisan megbízol benne.
Nekem csak egy leszbikus barátnőm volt, pedig volt már egynéhány, legtöbbjük azóta max 1-2 lánnyal voltak együtt, amúgy pasijaik voltak, vannak. Nem azért, mert olyan rossz volt velem, különben nem lettek volna együtt velem ilyen másfél-két évekig. Egyszerűen csak akkor ez esett nekik jól. Fontos, hogy tisztázd magadban ezt az egészet gondolatilag. Nem csak a barátnőd, hanem magad miatt is! És tényleg ne kelts benne reményeket, ha végül úgy érzed, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!