Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggelig fentvoltam, kimentem az erkélyre, és az jutott eszembe, hogy végigsétálnék az utcán egy bugyiban. Ti még nem éreztetek ilyet?
Egyszercsak azt éreztem, milyen jó lenne hangos, Bass Boosted zenére végigsétálni az utcán egy bugyiban,hajnalban, miközben mindenki alszik.
/L
Aww, egy videóban benne lennék xD tök jó érzés lehet :D király ötlet xD
egyébként vannak extrémebbek is, főleg alkohol hatására :D egyszer Balaton partján jött ki elém egy házból vmi csávó egy szál f*szban... ez olyan 3-4 óra körül lehetett, délután, szóval egy hajnali séta nem rossz xD
Ja, ezt én is megdobnám. : D
20/l
Látom nemcsak énvagyok ilyen.
Nekem az egyetlen meztelen ember az utcán élményem az volt, mikor a szomszédbácsi kiment egyszál f@szba reggel 6kor az újságért. Persze akkor készültem aludni, és kinéztem az ablakon. xD
Falun lakom énis, nem forgalmas, mikor részegen hazasétálok, énis csinálok őrültségeket.:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!