Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a szüleimnek hogy fitymaszűkülütem van?
Minél tovább vársz a dologgal, annál nagyobb lesz pömpölőd, és ha túl sokáig halogatod, talán a körülmetélést sem kerülheted el. De ha minél hamarabb elmész, talán még műtét sem kell (mint nekem, annó).
Továbbá, szintén saját tapasztalatból mondom, hogy még 18 évesen is, sokkal intimebb témákról lehet muszáj beszélni a szüleiddel. Gondold meg. Csókoltatom anyukád.
- Körülmetélés. Normális vagy? A féket vágják át, ami
- AMBULÁNS műtét, nem altatnak
- 2-3 hónap, azt talán inkább 2-3 hét volt, addig valóban nincs szex, hát ki kll bírni
Egyébként pedig bármeddig halogathatod, magaddal tolsz ki. Igazából miért kéne szégyellned magad emiatt?
most nem azért, de ez eddig nem volt? Hirtelen lett szűkületed? Ok, nem vagyok, pasi, nem értem. De tény, hogy kisgyerekeknél ezt elég komolyan nézik születéstől és a legtöbbnek már 2 évesen megcsinálják, ha letapadás van, vagy műtik. Letapadásnál csak felkanalazzák, vagy krémet írnak fel és kenegetni kell, aztán feljön. Először jó lenne azonosítani a problémát, nem magadat idegesíteni.
Mutasd meg első körben a háziorvosnak, ad beutalót, ha úgy látja, szükséges, aztán utána ráérsz agyalni a lehetőségeken.
Az erős, hogy egyedül a nő tudott igazán érdemben hozzászólni a témához, pedig nekünk kéne ismernünk magunkat, nem?
Na mindegy...
A lényeg az, hogy a szüleid pontosan tudják, hogy neked fitymaszűkülésed van! =))) A doki elmondta nekik, mivel ezt megnézik a dokik! S ha csak nem vagy amish, akkor a te fütykösöd is megnézte a doki! Ált. ilyenkor azt javasolják, hogy várjanak vele pár évet, a gyermek próbálgassa, (szappanos víz, ilyesmi) s ált. be is válik ez a módszer.
Az más kérdés, hogy szüleidnek nem osztottak le annyit, hogy maguktól mondják kicsi gyerek korodtól, hogy próbálgasd édes fiam, mert bajod lesz belőle. Egy szülő nem kezelheti ezt tabuként!
És most egyébként mi a gond? Nem mersz beszélni a farkadról a szüleidnek? Apádat keresd meg a témával inkább, de tök mindegy, akihez közelebb állsz. Ennyi bizalomnak muszáj lennie a szülő és a gyermek között. Ja és egyébként most sem késő próbálgatni. Sokáig tart, ne légy türelmetlen (ezalatt ne órákat vagy napokat érts, számolj inkább pár hónappal, ha még mindig nincs fejlődés, akkor doki! Először próbáld lekonyult állapotban). Én gyermekként megoldottam magamnak, pedig én onnan indultam, hogy a makk hegye sem látszott ki, még lekonyult állapotban sem! Igaz, kicsit fiatalabb voltam nálad, talán 11-12.
Ja, s hagyd el ezeket az öngyi dolgokat, ilyenekről ne beszélj, mert ijesztő, s taszító minden ember számára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!