Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van erre megoldás? 21/N
Borzasztóan magányos vagyok, senki sincs aki segítene. Félek megkeresni akárkit is, miért lenne rám szüksége bárkinek is? Sosem voltam egy társasági ember. Sokan unalmasnak tartanak szerintem mert csak parkokba vagy kávézókba járok el. Nincs igényem felszínes kapcsolatokra akivel unaloműzésből töltenénk el az időt. Nem volt még barátom, mert nem volt még olyan akivel egymásba szerettünk volna. Egy kapcsolat számomra komoly dolog, nem csak tetszel, normális vagy és próbáljuk meg. Nem szeretnék kihasználni senkit, hogy csak addig kelljen amíg nincs más.
Mindennapjaim így telnek el, lefoglalom magam ahogy tudom, de szeretném már megtalálni életem párját vagy pár barátot akivel később bármi lehet. Felőröl a magány.
Valamennyire reális is ezért, hogy mi szükségük lenne rám. Viszont ha már van valaki akivel érdekeljük egymást akkor nincs miért nyafognom. :)
Nem élvezetből gondolom ezeket. Viszonoznám a törődést. Aki segít bármiben is, az számíthat rám az életben bármikor.
Biztos most magad alatt vagy, amíg azt érzed nincs rád szükség addig társaságban sem fogod magad jól érezni. Ez meg fog rajtad látszani, és senki sem örül ha van egy mélabús ember a csoportban. Nekem is vannak ilyen napjaim, de egy pár szó egy-két olyan közeli ismerősömmel és rögtön pozitív gondolataim lesznek. Ha csak kis időre is de a baráti körben gyógyul a lelked. Ha meg akkor is tudtok társalogni amikor nem feltétlen vagytok együtt az pluszban jó.
Ha csak a magány elől menekülsz egy kapcsolatba attól nem feltétlen leszel boldog. Van hogy maga a keresés is örömöt tud okozni, főleg ha a randik nagyon jól sikerülnek.
Szerintem egyetlen "bajom", hogy nyugis típus vagyok. Nem szeretnék más lenni, mint ami vagyok, lehet valaki pont ezt szeretné bennem.
Nem tudom miért kellene olyanokkal foglalkoznom akiket nem érdekel, hogy élek-e egyáltalán.
Elfogadom magam, nincs bajom magammal. Egyszerűen csak szorongok és izgulok ha beszélgetnem kell ismeretlenekkel vagy akiket alig ismerek. :S
Nem tudom hogy változtassak ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!